Budi dio naše mreže
Izbornik

Trodnevnica uoči blagdana sv. Ane i Joakima

23.07.2021. - 25.07.2021.
Bistrinci

BISTRINCI (IKA) – Župa sv. Josipa Radnika u Belišću svečano proslavlja blagdan sv. Ane i Joakima u svetištu Sv. Ane na Dravi u Bistrincima. Svečanoj proslavi blagdana prethodi trodnevna duhovna priprava koja počinje u petak, 23. srpnja. Prvog dana trodnevnice predslavitelj misnog slavlja je fra Petar Cvekan OFM, gvardijan i župnik župe Sv. Antuna Padovanskog u Našicama.

Drugoga dana trodnevnice misno slavlje predslavit će vlč. Ante Lučić, župni vikar župe Sv. Petra i Pavla u Osijeku.

Misu uočnicu posljednjeg dana trodnevnice predslavit će fra Mirko Mišković TOR, župni vikar u Belišću. Misna slavlja kroz dane trodnevnice započinju u 18 sati.

Na blagdan sv. Ane u ponedjeljak 26. srpnja misna slavlja su u 7, 8, 9, 10.30, i 19 sati. Svečano misno slavlje s početkom u 19 sati predslavit će fra Dragutin Bedeničić OFM, župnik župe Sv. Obitelji u Osijeku, a po završetku slavlja uslijedit će prigodni blagoslov djece i roditelja. Mogućnost za ispovijed kroz dane trodnevnice je od 17 do 19 sati, a na blagdan sv. Ane je od 6 do 12 i od 16.30 do 19 sati.

Osiguran je besplatni autobusni prijevoz iz Belišća koji vozi kroz dane trodnevnice i na sam blagdan sat vremena prije početka misnih slavlja sa sljedećim stanicama: parkiralište ispred župne crkve u Belišću i crkva sv. Stjepana u Bistrincima. Povratak autobusa kroz dane trodnevnice je u 19.30 sati, a na sam blagdan nakon završetka misnih slavlja.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu