Budi dio naše mreže
Izbornik

Utrka „Đir za rožice"

14.05.2022. 10:00
Rijeka

Prihvatilište za beskućnike „Ruže sv. Franje“ obilježava 15. obljetnicu uspješnog i neprekinutog djelovanja,  tijekom kojeg je u Prihvatilištu boravilo gotovo 700 korisnika, od čega je gotovo 70% njih uspješno resocijalizirano.

Franjevački svjetovni red – Mjesno bratstvo Trsat, kao pokretač i provoditelj projekta Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“ tim povodom organizira cijeli niz različitih događanja. Jedno od njih je i dobrotvorna manifestacija – utrka „ĐIR ZA ROŽICE“, koja će se održati u subotu 14. svibnja.

Sama utrka odžat će se na relaciji od Prihvatilišta na Kozali do Svetišta Majke Božje Trsatske. Početak okupljanja je u dvorištu Prihvatilišta u 8.30 sati, a start utrke je u 10 sati. Predviđa se da će završiti oko 12 sati a zatim će se u bazilici slaviti misa zahvalnica za sve donatore.

Utrka nije natjecateljskog karaktera, već prvenstveno dobrotvornog, i kao takva otvorena je za sve one koji svojom startninom žele pomoći rad Prihvatilišta te i na taj način pomažu borbu protiv siromaštva i beskućništva u našem gradu.

Kotizacija za sudjelovanje u utrci je ujedno prilog za rad Prihvatilišta te iznosi HRK 100,00 (sto kuna) po sudioniku. Može se uplatiti na licu mjesta neposredno pred početak utrke ili izravno uplatom na račun kod ERSTE BANKE:
HR4124020061100559253, uz obvezatnu napomenu: ĐIR – ime i prezime sudionika (u protivnom, nećemo znati za koga je kotizacija uplaćena ni da se odnosi na utrku).

Za sva dodatna pitanja može se kontaktirati na 051/512-131 (svakim radnim danom od 7 do 15 sati) ili putem maila prihvatiliste.ofstrsat@gmail.com

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu