Budi dio naše mreže
Izbornik

HKS na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Zagreb (IKA)

Hrvatsko katoličko sveučilište priključilo se Smotri Sveučilišta u Zagreb, vrijednoj manifestaciji znanja i znanosti, sa štandom broj 4 u Studentskom centru.

Nakon otvorenja Smotre u Francuskom paviljonu  štand su posjetili rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič, prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Emilio Marin, prorektor za znanost prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić te pročelnici  Odjela i  sveučilišni nastavnici HKS-a.

Na štandu HKS-a ove godine radi 42 studenata svih  Odjela koji su uz svoje nastavnike spremni odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih posjetitelja vezana za studije i studiranje na tom Sveučilištu.

Na glavnoj pozornici Smotre u četvrtak i petak u terminu od 14.10 do 14.20 sati, pod mentorstvom asistenta Odjela za komunikologiju HKS-a Kristijana Sedaka, Hrvatsko katoličko sveučilište predstavit će studenti Odjela za komunikologiju Lucija Pelicarić i Marc Sokolec.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu otvorena je 21. studenoga a traje do 23. studenoga. Radno vrijeme je od 10 do 18 sati, dok u subotu štandovi rade od 9 do 15 sati. Ulaz na Smotru je besplatan.