Budi dio naše mreže
Izbornik

Kuća susreta "Tabor" nastavila s radom

Samobor (IKA)

Kuća susreta "Tabor", nakon razdoblja izgradnje, proširenja i obnove, ovih je dana nastavila sa svojim radom, čiji je početak obilježen duhovnom obnovom koja je započela 12. rujna u novosagrađenoj dvorani ovog duhovnog centra. Seminar koji je u tijeku održava se od 12. do 15. rujna, donosi temu "Isus ozdravlja i oslobađa“ i jedan je u nizu seminara koji će se održati u Kući susreta "Tabor".

Ambijent nove dvorane i pratećih prostora popunjen je mnogobrojnim posjetiteljima koji su stigli iz različitih krajeva naše domovine, osobito Dalmacije i Slavonije, kao i mnogih zemalja svijeta: Švicarske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine i drugih.

Tijekom ove, kao i ostalih najavljenih duhovnih obnova, sudionici programa imaju mogućnost ispovijedi, molitve za ozdravljenje i oslobođenje te svakodnevno slavljenje euharistije kao i klanjanja pred Presvetim oltarskim sakramentom, koji je dio večernjeg programa.

Duhovna obnova protječe u radosnom slavljenju i zahvaljivanju Gospodinu za sva njegova divna djela koja čini na ovom svetom mjestu, a po kojima se mijenjaju mnogi životi i s kojeg mnogi odlaze preobraženog srca noseći Kristovu svjetlost u svoje obitelji i svoju svakodnevicu. Prilika je to i za mnoga nova prijateljstva i produbljivanje susreta u Gospodinu, kao i duhovnu relaksaciju u predivnom ambijentu parka svježe obnovljenog okruženja oko same Kuće susreta Tabor, navode iz Kuće susreta “Tabor”.

Ključne riječi:
Kuća susreta Tabor