Budi dio naše mreže
Izbornik

NAJAVA PLENARNOG ZASJEDANJA HRVATSKE BISKUPSKE KONFERENCIJE

Zagreb (IKA )

Zagreb, 3. 10. 1994. (IKA) - Plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije održat đe se, pod predsjedanjem kardinala Franje Kuhariđa, od 11. do 13. listopada u Zagrebu. Uz biskupe iz Republike Hrvatske, bit đe nazo~ni i biskupi iz Republike Bosne

Zagreb, 3. 10. 1994. (IKA) – Plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije održat đe se, pod predsjedanjem kardinala Franje Kuhariđa, od 11. do 13. listopada u Zagrebu. Uz biskupe iz Republike Hrvatske, bit đe nazo~ni i biskupi iz Republike Bosne i Hercegovine, a o~ekuje se i sudjelovanje predstavnika Mašarske biskupske konferencije i apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giulia Einaudija.
Na trodnevnom zasjedanju razgovarat đe se, izmešu ostaloga, o posjetu Sv. Oca Hrvatskoj, te o djelovanju komisije HBK za odnose s državom Hrvatskom, pitanju osnivanja katoli~kih čkola, kao i pastoralnoj skrbi za vjernike mašarske nacionalnosti.
Svi đe okupljeni biskupi slaviti koncelebriranu euharistiju u zagreba~koj katedrali u utorak, 11. listopada, u 17.30 sati.