Budi dio naše mreže
Izbornik

Naklada „Crisinus“ izdaje knjigu „Argumentirano za život: Kako obraniti dostojanstvo ljudske osobe”

Zagreb (IKA)

Uskoro iz tiska izlazi knjiga dr. sc. Krunoslava Puškara pod nazivom „Argumentirano za život: Kako obraniti dostojanstvo ljudske osobe”, izvijestili su iz Naklade „Crisinus“.

Knjiga u prvom dijelu daje uvod u problematiku pobačaja, odnos Crkve prema njemu, prikaz pokreta za život, važnost ispravnog argumentiranja te kako svatko može doprinijeti prestanku pobačaja, dok u drugom, glavnom dijelu, knjiga obrađuje 40 najčešćih mitova o pobačaju, donoseći znanstvene činjenice koje pobijaju te mitove.

„Mnogi se od nas protive pobačaju, ali kad se zateknu u raspravi o njemu, nerijetko ne znaju što reći, a nerijetko se i boje bilo što reći kako ih se ne bi prozvalo netolerantnima. Međutim, ova knjiga daje konkretne argumente kojima ne samo možemo dobiti raspravu usred labirinta poluistina i laži nego i, ono najvažnije, pridobiti sugovornika na našu stranu”, istaknuo je autor dr. Puškar.

Knjiga je prvi zajednički projekt Naklade „Crisinus” i udruge „Hrvatska za Život”, a prilog od prodaje knjige namijenjen je djelovanju udruge „Hrvatska za Život” i 40-ak majki kojima Udruga pomaže materijalno, moralno i duhovno, a koje su odustale od pobačaja.

Prednarudžbe traju do 10. listopada, do kada se primjerak knjige može nabaviti po promotivnoj cijeni. Više o mogućnostima narudžbe možete saznati na ovoj poveznici, izvijestili su iz Naklade „Crisinus“.