Budi dio naše mreže
Izbornik

Natječaj za međunarodni književni susret – Recital „Srce Isusa i Marije“

Gornja Stubica (IKA)

Župa sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici i „Gornjostubička udruga Lipin cviet“ raspisali su natječaj za 10. međunarodni književni susret - Recital „Srce Isusa i Marije“.

Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše tri (3) do sada neobjavljena rada (pjesme i promišljanja) kršćanske tematike – Bog, molitva, Crkva i vjera na hrvatskom jeziku (štokavskom i kajkavskom narječju) pisani na latinici.

Radovi moraju biti pisani na računalu, isključivo u programu „Microsoft Word“. Pjesme pisane u stihu mogu imati najviše 27 redaka plus naslov, a pjesme pisane u prozi i promišljanja mogu imati najviše do 300 riječi.

U prijavi treba navesti: ime i prezime autora, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte (e-pošta). Rok za slanje radova je 1. lipnja. Radove je potrebno dostaviti na e-poštu: thikec@live.com

Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem lipnja na službenoj facebook stranici „Gornjostubička udruga Lipin cviet“ te će biti poslani svim autorima, koji su sudjelovali na natječaju, putem elektroničke pošte. Završna večer recitala održat će se u nedjelju, 8. kolovoza kod kapele Sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici. Za dodatne informacije može se obratiti na broj: 092/20 50 998.