Budi dio naše mreže
Izbornik

Natječaj Zaklade „Blažena Marija Petković“ za školovanje djece i studenata

Blato (IKA)

Zaklada „Blažena Marija Petković“ raspisala je natječaj za dodjelu stipendija i novčanih potpora za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2021./2022. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 1. do 10. rujna. Svi koji konkuriraju na natječaj dužni su ispuniti  obrazac Prijavnice i potpisati Privolu za obradu osobnih podataka. Uz ta dva obrasca potrebno je dostaviti preporuku župnika i dokumente koji potkrepljuju navedeno u prijavnici (mogući dokumenti su navedeni u obrascima).

Prijavnica s molbom i prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalje poštom preporučeno na adresu: Zaklada „Blažena Marija Petković“, Ive Mallina 4, 10000 Zagreb s naznakom „Povjerenstvo za natječaj“.

Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, e-mail: zaklada.bmp@kcerimilosrdja.hr, telefon 01 4636797, prijepodne od 8.30 do 10 ili popodne od 17 do 18 sati.