Budi dio naše mreže
Izbornik

Odgođen ovogodišnji Festival Dobroga Pastira

Varaždin (IKA)

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije odgođen je Festival Dobroga Pastira Varaždinske biskupije koji se trebao održati na 4. vazmenu nedjelju 25. travnja.

Na 4. vazmenu nedjelju, ujedno Nedjelju Dobroga pastira kada Crkva obilježava Svjetski molitveni dan za zvanja, 25. travnja u crkvi Dobroga Pastira u Varaždinu trebao je biti održan 15. Festival Dobroga Pastira Varaždinske biskupije u organizaciji Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata.

Međutim, zbog nepovoljne epidemiološke situacije Festival, koji je trebao biti održan u novoj formi na temu “Porinovci slave Dobroga Pastira”, je odgođen.

Kako je bilo planirano ove godine nisu trebali nastupati zborovi mladih, već je Festival trebao dobiti novu formu. Najavljeni su tako nastupi glazbenika duhovne glazbe koji su za svoj rad nagrađeni nagradom „Porin“. To su: Antonio Tkalec, Alan Hržica, Slavko Nedić te grupa RiM i Andrej Grozdanov. Umjetnički direktor je trebao biti Slavko Nedić, kroz Festival voditi Tanja Maleš, a posebni gost bio bi vlč. Tihomir Kosec, predstojnik Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije.