Budi dio naše mreže
Izbornik

Raspisan natječaj za 8. festival duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" Zadar 2020.

Zadar (IKA)

Udruga „Stihovi i Note“ raspisala je javni natječaj za 8. festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ Zadar 2020. koji će se održati u petak 23. listopada u HNK Zadar. Program počinje u 19.30 sati. Natječaj je otvoren do ponedjeljka 27. travnja.

Skladbe treba slati isključivo na e-adresu udruge „Stihovi i Note“ stihovizdnote@gmail.com

Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba. Izvođači nastupaju uz pratnju festivalskog benda pod ravnanjem Saše Miočića. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrade za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike.

Na natječaj se prijavljuju nove autorske, neobjavljivane skladbe ili objavljene ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju, tekst treba biti kršćanskog sadržaja, a trajanje skladbi je do 3.50 minuta, najviše do 4 minute.
Prijava treba sadržavati tekst pjesme u Word formatu, uredno potpisane autore teksta, glazbe i aranžmana, kratki životopis izvođača sa svim potrebnim kontakt podacima (kontakt osoba, adresa, mobitel, e-adresa), oglednu demo-snimku skladbe koja ne treba biti studijski obrađena, ali treba glazbeno-produkcijski biti što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka, ukoliko već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps).

Rezultati natječaja bit će javno objavljeni u medijima 4. svibnja.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt broj 099 405 93 29 i na e-mail udruge: stihovizdnote@gmail.com

Ključne riječi:
"Svjetlost dolazi" natječaj