Budi dio naše mreže
Izbornik

Svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja - simbola hrvatskog zajedništva

Vukovar (IKA)

Svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održat će se u petak, 30. listopada, s početkom u 17.30 sati, priopćeno je na mrežnim stranicama grada Vukovara.

Zbog epidemije koronavirusa i ovaj je događaj prilagođen epidemiološkim mjerama i organiziran je u obliku prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara. Prijenos će se moći pratiti putem službenih internetskih stranica Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o. (www.vukovarskivodotoranj.hr) kao i putem Facebook stranica Grada Vukovara, gradonačelnika Ivana Penave i Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva.

Vukovarski vodotoranj moći će se u živo posjetiti već sljedećega dana u subotu, 31. listopada 2020. godine kada će otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Posjetitelji su dužni prilikom posjeta pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.

Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga pristup samome Vukovarskom vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.