Budi dio naše mreže
Izbornik

SVETI OTAC CIJENI RAD "MAKA - MALOG KONCILA"

Zagreb (IKA )

Zagreb, 15. 7. 1995. (IKA) - Apostolski nuncij u Hrvatskoj nadbiskup Giulio Einaudi uru~io je 14. srpnja u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu, glavnom uredniku "Malog koncila" don Luki Depolu pismo u kojem papa Ivan Pavao II. zahvaljuje ~itateljima "Maka

Zagreb, 15. 7. 1995. (IKA) – Apostolski nuncij u Hrvatskoj nadbiskup Giulio Einaudi uru~io je 14. srpnja u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu, glavnom uredniku “Malog koncila” don Luki Depolu pismo u kojem papa Ivan Pavao II. zahvaljuje ~itateljima “Maka – Malog koncila” na odgovorima na njegovo Pismo djeci svega svijeta prigodom pročlog Božiđa u Godini obitelji.
“… Sveti Otac silno cijeni pothvat kojim je ‘Mak – Mali koncil’, dje~ji mjese~ni list, svoje ~itatelje želio upoznati s Pismom proizičlim iz Njegova o~inskog srca kao novi znak Njegove silne skrbi za ‘male Isusove prijatelje’, poglavito za one koji pate zbog rata i bolesti ili žive u raznovrsnim oskudicama. Vrhovni Sveđenik žarko želi da Vač mjese~nik, koji je uistinu ‘cvijet molitve, znanja, igre i prijateljstva’, mladim naračtajima i dalje pomaže u njihovu duhovnom, ljudskom i krčđanskom rastu, kao čto je to ~inio do sada…”, stoji u pismu u kojem Sveti Otac blagoslivlje svu djecu Hrvatske i Bosne i Hercegovine.