Budi dio naše mreže
Izbornik

Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“ objavila originalne govore sv. Ivana Pavla II. Hrvatima

Zagreb (IKA)

U povodu 100. godišnjice rođenja sv. Ivana Pavla II., Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“ objavila je na svojem YouTube kanalu zvučne zapise govora sv. Ivana Pavla II. Hrvatima.

Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“ objavila je na YouTubeu originalne zvučne zapise govora koje je sv. Ivan Pavao II. tijekom svojeg pontifikata uputio Hrvatima. Tijekom audijencija u Vatikanu, apostolskih putovanja po svijetu te pet apostolskih posjeta Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, Sveti Otac se obratio Hrvatima gotovo 850 puta.

Sve te govore je isusovac p. Božidar Nagy sabrao u knjizi Papa Ivan Pavao II. govori Hrvatima, koja se odsad nalazi u digitalnom obliku na našim stranicama. Zvučno izdanje iste knjige objavljeno je 2012. godine u suradnji Zaklade i Radio Vatikana. Upravo je zapise iz te knjige Zaklada objavila na svom kanalu, razvrstane po godinama u kojima su izrečeni. Govore za koje ne postoji snimka Papina glasa, čitaju spikeri. Ukupno trajanje svih zapisa je 44:47:51 sati.

Ljubaznošću Zaklade „Čujem, vjerujem, vidim“, poveznice na objavljene zapise nalaze se na našim stranicima uz objavljene tekstove govora sv. Ivana Pavla II.