Budi dio naše mreže
Izbornik

Zaključena Katehetska proljetna škola

Zagreb (IKA)

Katehetska proljetna škola o temi „Bliskost Riječi u nastavi na daljinu – O govornim kompetencijama u 'online nastavi'“ zaključena je petak 7. svibnja prezentacijom primjera prednosti i nedostataka pojedinih oblika online komunikacije.

Vesna Avsec u prezentaciji je obradila temu „Božja riječ na putu: od virtualne učionice – do učenika“; Gabi Tomašić prikazala je izazove online nastave u razrednoj nastavi, Svetlana Ćurković i Nives Vilić predstavile su iskustvo rada u nastavi na daljinu i načine komuniciranja, Ana Volf podijelila je jedno od iskustava rada online prema Okviru nacionalnoga standarda kvalifikacija za učitelje u osnovnim i srednjim školama, Josip Štefanac obradio je temu „Bliskost u nastavi – uživo i na daljinu“, Marina Živić prikazala je komunikaciju s roditeljima u online okruženju, a Tomislava Milušić protumačila je što učiniti kada internetska veza nije pouzdana.

Riječi zahvale na kraju programa svim sudionicima izrekli su viši savjetnik Agencije za odgoj i obrazovanje Dalibor Adžić i predstavnici Nacionalnoga katehetskog ureda.

Ključne riječi:
Katehetska proljetna škola