Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 72-sata-bez-kompromisa

"72 sata bez kompromisa" u Karlovcu

Volonterski projekt 72 sata bez kompromisa ove je godine održan po četvrti put u gradu Karlovcu. Nositelj projekta bio je ZAMAK - Zajednica mladih katolika Karlovac.

Završila “72 sata bez kompromisa”: Dubrovnik osmi put sudjelovao u najvećem volonterskom projektu u Hrvatskoj

U Dubrovniku je od 13. do 16. listopada osmu godinu zaredom održan najveći volonterski projekt „72 sata bez kompromisa“. U projektu u Dubrovniku je sudjelovalo preko 250 mladih volontera od 15 do 35 godina koji su kroz dva dana uspješno odradili više od dvadeset volonterskih akcija na području Dubrovnika, Župe dubrovačke, Konavala, Dubrovačkog primorja i Elafitskog otočja.

Split: Misnim slavljem završila „72 sata bez kompromisa“

Na završetku 9. velikoga volonterskog maratona „72 sata bez kompromisa“ misno slavlje za sve volontere na području Splita i okolice, njih više od 600, predvodio je generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić, izaslanik splitsko-makarskoga nadbiskupa Dražena Kutleše, u nedjelju 16. listopada u Sveučilišnom kampusu u Splitu. U koncelebraciji je bio don Ivan Terze, studentski kapelan.

Dubrovnik: Započeo projekt "72 sata bez kompromisa"

U organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik te u suradnji s Caritasom i Vijećem za mlade Dubrovačke biskupije započeo je u petak 14. listopada u Dubrovniku volonterski projekt "72 sata bez kompromisa".

1 2 3 9