Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 90-obljetnica-radio-vatikana

O. Lombardi o poslanju Radio Vatikana (IV.)

Donosimo četvrti dio priloga Vatican Newsa u povodu 90. obljetnice Radio Vatikana koji je u članku „Bio jednom vatikanski radio“ njegova dugogodišnjega ravnatelja isusovca o. Federica Lombardija objavljen u časopisu Civiltà cattolica, a u ovom dijelu se osvrnuo na ulogu radija devedesetih godina prošloga stoljeća, u vrijeme događaja koji su snažno obilježili povijest, kao što je pad komunizma, atentat na tornjeve blizance u New Yorku, Veliki jubilej, te bolest i preminuće svetoga Ivana Pavla II.

Lombardi o poslanju Radio Vatikana (III.)

Donosimo treći dio priloga Vatican Newsa u povodu 90. obljetnice Radio Vatikana koji je u članku „Bio jednom vatikanski radio“ njegova dugogodišnjega ravnatelja isusovca o. Federica Lombardija objavljen u časopisu Civiltà cattolica, riječ je o pontifikatu sv. pape Ivana Pavla II. i službi Radio Vatikana u to vrijeme.

Lombardi o poslanju Radio Vatikana (II.)

Donosimo drugi dio priloga Vatican Newsa u povodu 90. obljetnice Radio Vatikana koji je u članku „Bio jednom vatikanski radio“ njegova dugogodišnjega ravnatelja isusovca o. Federica Lombardija objavljen u časopisu Civiltà cattolica.

Lombardi o poslanju Radio Vatikana

U povodu 90. obljetnice Radio Vatikana donosimo prilog Vatican Newsa u članku „Bio jednom vatikanski radio“ njegova dugogodišnjega ravnatelja isusovca o. Federica Lombardija objavljen u časopisu Civiltà cattolica.