Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: adventska-duhovna-obnova

Održana adventska duhovna obnova za vjeroučitelje/ice i odgojiteljice u vjeri

Adventska duhovna obnovu za vjeroučitelje/ice i odgojiteljice u vjeri pod naslovom „Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi!“ (Lk 1, 38) održana je u utorak 19. prosinca u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u organizaciji Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

Održana adventska duhovna obnova u Valpovu

Adventska duhovna obnova za vjernike Valpovačkog i Donjomiholjačkog dekanata održana je u četvrtak, 14. prosinca 2023. u Valpovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Adventska duhovna obnova za redovnice grada Splita i okolice

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Zdenko Križić održao je u nedjelju 17. prosinca u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu adventsku duhovnu obnovu za redovnice grada Splita i okolice. Na duhovnoj obnovi sudjelovalo je oko 150 redovnica, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Održan adventski susret crkvenih glazbenika u Zagrebu

Adventska duhovna obnova i glazbeni seminar crkvenih glazbenika održan je u subotu, 16. prosinca 2023. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Održana adventska duhovna obnova za mlade na Korčuli

Adventska duhovna obnova za mlade s područja Korčulanskog i Pelješkog dekanata održana je u subotu, 16. prosinca 2023. u Pastoralnom centru sv. Antuna u Korčuli, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

HKM Beč: Održana adventska duhovna obnova

Adventsku duhovnu obnovu u Hrvatskoj katoličkoj misiji Beč predvodio je u subotu 16. prosinca fra Ivan Ivanković, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda koji se trenutno nalazi u Rimu na doktorskom studiju kanonskog prava, izvijestili su iz HKM Beč. 

1 2 3 7