Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: agencija-za-elektronicke-medije

Predstavljen Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta Poticanja novinarske izvrsnosti u 2021.

Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta Poticanja novinarske izvrsnosti u 2021. u organizaciji Agencije za elektroničke medije predstavljen je u ponedjeljak, 14. studenog, u Zagrebu. Riječ je o radovima nastalima u sklopu drugog ciklusa ovog Projekta koji se provodio na temelju bespovratnih sredstava u visini od 983.213,00 kuna, proslijeđenih od Ministarstva kulture i medija u okviru raspodjele prihoda od igara na sreću, čime ukupan iznos sredstava namijenjenih poticanju novinarske izvrsnosti u protekle dvije godine iznosi 1.983.213,00 kuna.

Predstavljen zbornik izabranih radova i projekt "Poticanja novinarske izvrsnosti u 2020."

Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta "Poticanja novinarske izvrsnosti u 2020." predstavljen je u srijedu, 16. lipnja, u zagrebačkom hotelu Sheraton. Projekt je pokrenut na temelju bespovratnih sredstava u visini od oko milijun kuna koje je Ministarstvo kulture i medija proslijedilo Agenciji za elektroničke medije u okviru raspodjele prihoda od igara na sreću.

Predstavljen Zbornik izabranih radova u sklopu projekta "Poticanja novinarske izvrsnosti u 2020."

U zagrebačkom hotelu Sheraton u srijedu 16. lipnja predstavljen je Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta "Poticanja novinarske izvrsnosti u 2020.". Projekt je pokrenut na temelju bespovratnih sredstava u iznosu od oko milijun kuna koje je Ministarstvo kulture i medija RH proslijedilo Agenciji za elektroničke medije u okviru raspodjele prihoda od igara na sreću, navodi se priopćenju Agencije za elektorničke medije (AEM).

Pandemija COVID-19 negativno utjecala na 78 posto elektroničkih medija u Hrvatskoj

Rezultati istraživanja koje je provela Agencija za elektroničke medije (AEM) pokazali su da je pandemija uzrokovana virusom COVID-19 imala vrlo negativan utjecaj na ukupno poslovanje većine elektroničkih medija u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju Agencije za elektroničke medije objavljenom u srijedu 24. travnja.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava pružateljima medijskih usluga s područja područja Petrinje, Gline i Siska

Vijeće za elektroničke medije na svojoj sjednici u srijedu 20. siječnja 2021. godine donijelo je Odluku i objavljuje Javni poziv za prikupljanje ponuda za dodjelu bespovratnih sredstava pružateljima medijskih usluga s područja gradova Petrinje, Gline i Siska s ciljem proizvodnje i objavljivanja programa/sadržaja informativnog programa, stoji u priopćenju Agencije za elektroničke medije/Vijeća za elektroničke medije u srijedu 20. siječnja.