Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: andrej-plenkovic

Održan sastanak kardinala Bozanića i predsjednika Vlade Plenkovića

Sastanak između zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića o tijeku obnove sakralnih objekata, kao i o rješavanju imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje stadiona na Maksimiru održao se u petak 20. siječnja, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Predsjednik Vlade s biskupom Košićem obišao sisačku katedralu u obnovi

U okviru posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković susreo se i sa sisačkim biskupom Vladom Košićem, s kojim je obišao katedralu Uzvišenja Svetoga Križa u Sisku koja je u obnovi nakon što je teško oštećena 2020. u potresu, izvijestila je HINA.

Predsjednik Vlade Plenković čestitao novom predsjedniku HBK

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu 19. listopada novog predsjednika Hrvatske biskupske konferencije Dražena Kutlešu, zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića te generalnog tajnika HBK Krunoslava Novaka.

Biskup Palić i premijer Plenković razgovarali u Mostaru

U sklopu boravka u Bosni i Hercegovini u ponedjeljak 25. srpnja predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetio je Biskupski ordinarijat u Mostaru i sastao se s mostarsko-duvanjskim biskupom i apostolskim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim Petrom Palićem, a na sastanku je sudjelovao i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Održan redoviti polugodišnji sastanak Stalnoga vijeća HBK i Vlade RH

Redovni polugodišnji sastanak članova Stalnoga vijeća Hrvatske biskupske konferencije na čelu s predsjednikom HBK zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem održan je u utorak 10. svibnja 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

1 2 3 6