Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: andrej-plenkovic

Održan redoviti polugodišnji sastanak Stalnoga vijeća HBK i Vlade RH

Redovni polugodišnji sastanak članova Stalnoga vijeća Hrvatske biskupske konferencije na čelu s predsjednikom HBK zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem održan je u utorak 10. svibnja 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Izjave prigodom potpisivanja Ugovora o Caritasu u Hrvatskoj

Nakon potpisivanja Ugovora o Caritasu Katoličke Crkve u Republici Hrvatskoj u petak 18. ožujka, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić dali su prigodne izjave.

Susret kardinala Puljića i premijera Plenkovića

U prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u ponedjeljak, 13. prosinca susreli su se vrhbosanski nadbiskup metropolit i predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Premijer Plenković u Janjevu posjetio župu sv. Nikole

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković nakon boravka u Prištini posjetio je 15. studenoga Janjevo gdje se susreo s predstavnicima hrvatske manjine, a obišao je i crkvu Sv. Nikole u društvu župnika don Mateja Palića te predsjednika Udruge sv. Nikole Janjevo Sebastijana Čolakića.

1 2 3 5