Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bdjenje

U Đakovu uoči đakonskog ređenja održana vigilija

Uoči primanja službe svetog reda đakonata dvojice kandidata Đakovačko-osječke nadbiskupije Mihaela Macanića (Donji Miholjac) i Josipa Vuksanovića (Semeljci), u kapeli Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa u Đakovu održano je molitveno bdjenje koje su predvodili bogoslovi četvrte godine.

Mladež u požeškoj katedrali molila za mir

Mladež grada Požege okupila se u predvečerje blagdana sv. Ivana Pavla II., utemeljitelja Požeške biskupije, u subotu 21. listopada 2023., u katedrali sv. Terezije Avilske na molitvenom bdjenju za mir.

Molitva za duhovna zvanja u Zagrebu

U organizaciji Povjerenstva Hrvatske redovničke konferencije za promicanje duhovnih zvanja, uoči Nedjelje Dobroga pastira, u subotu 29. travnja, redovnice i redovnici Grada Zagreba okupili su se na večernjoj svetoj misi u samostanskoj crkvi sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga.

Bdjenje za nova zvanja uz bl. Miroslava Bulešića

Uoči Nedjelje Dobrog Pastira, u subotu 29. travnja 2023., u župnoj crkvi Naviještenja Marijina u Svetvinčentu, održano je osmo bdjenje s nakanom molitve za svećenička i redovnička zvanja, u organizaciji Vijeća za duhovna zvanja, ministrante i pastoral mladih Porečke i Pulske biskupije.

Sinodalno ekumensko bdjenje 30. rujna bit će molitva za jedinstvo u Crkvi

Inicijativa „Together – okupljanje naroda Božjega“ u okviru koje će 30. rujna 2023., uoči skupštine Biskupske sinode o sinodalnosti u listopadu, biti održano bdjenje, predstavljena je u ponedjeljak 23. siječnja u Tiskovnom uredu Svete Stolice, izvještava Antonella Palermo za Vatican News.

1 2 3 4