Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: benin

Papin brzojav sućuti za žrtve požara u Beninu

Papa Franjo uputio je u utorak, 26. rujna brzojav sućuti u kojem je izrazio tugu zbog tragičnog događaja koji se dogodio u zapadnoafričkoj državi Benin u kojem je živote izgubilo najmanje 35 osoba, objavio je Vatican News.

S. Ivančica Fulir u Velikoj Gorici svjedočila o životu u misijama

Ravnatelj Papinskih misijskih djela u Zagrebačkoj nadbiskupiji preč. Matija Pavlaković predvodio je u nedjelju 16. srpnja 2023. misna slavlja u Župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici. Tom prilikom o životu u misijama svjedočila je s. Ivančica Fulir, redovnica Družbe Marijinih sestara od čudotvorne medaljice, misionarka u biskupiji Porto Novo u Beninu.

U Josipovu svetištu prikupljana sredstva za izgradnju dječje poliklinike u Beninu

Ravnatelj Papinskih misijskih djela u Zagrebačkoj nadbiskupiji preč. Matija Pavlaković predvodio je u srijedu 12. srpnja misno slavlje u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. O životu u misijama svjedočila je s. Ivančica Fulir, redovnica Družbe Marijinih sestara od čudotvorne medaljice, misionarka u biskupiji Porto Novo u Beninu.

Bogoslovi iz Benina formaciju nastavljaju u Đakovu

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić primio je u utorak 22. veljače, u Nadbiskupskom domu u Đakovu, zajedno s odgojiteljima đakovačkog Bogoslovnog sjemeništa na čelu s rektorom Stjepanom Radićem, dvojicu bogoslova iz Benina – Gutenberga Hounye i Hermanna Kodju, koji će svoju formaciju nastaviti u Đakovu.

1 2