Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biblijsko-bdjenje

Biblijsko bdjenje u Livnu

U Župi Svih svetih u Livnu je od Nedjelje Božjeg milosrđa, 24. travnja do četvrtka, 28. travnja održano biblijsko bdjenje u župnoj crkvi.

Biblijsko bdjenje u Kaštel Kambelovcu

Prvi put u Kaštel Kambelovcu, i Kaštelima uopće, organizirano je biblijsko bdjenje, slavljenje Riječi Božje danonoćnim čitanjem Svetoga pisma od korica do korica.

U Vođincima održano četvrto biblijsko bdjenje

Župljani Župe Kraljice Svete krunice iz Vođinaca i filijale svetoga Bartola iz Novih Mikanovaca, kao i gosti iz drugih mjesta i gradova, od ponedjeljka, 21. ožujka do subote 26. ožujka po četvrti put čitali su i pročitali čitavu Bibliju.

Počela devetnica u čast sv. Prošpera u Hvaru

U povodu 350. obljetnice dolaska relikvije sv. Prošpera u Hvar i njegova blagdana, koji će se svečano proslaviti 10. svibnja, u Hvaru je u subotu 1. svibnja, uz svibanjsku pobožnost, počela i devetnica u čast sv. Prošpera, suzaštitnika Hvarske biskupije, Župe sv. Stjepana I., pape i mučenika, i grada Hvara.

Održano biblijsko bdijenje u Vođincima

Stotinjak vjernika iz Župe Kraljice svete Krunice iz Vođinaca i filijale svetoga Bartola iz Novih Mikanovaca, kao i gostiju iz drugih mjesta i gradova, tijekom pet dana, od 15. do 20. ožujka danonoćno je čitalo cijelo Sveto Pismo.

Počelo 21. biblijsko bdjenje u Velikoj Gorici

Biblijsko bdjenje, danonoćno čitanje Biblije, 21. u nizu, u župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici počelo je u župnoj crkvi na Čistu srijedu – Pepelnicu 17. veljače nakon večernje mise.

U Okučanima završilo 10. biblijsko bdjenje

Na Prvu korizmenu nedjelju 1. ožujka, nekoliko minuta nakon 15 sati, nasva su zvona sa zvonika okučanske crkve sv. Vida mučenika objavila dovršetak desetog biblijskog bdijenja – danonoćnog čitanja Svetog Pisma – Božje riječi upućene čovjeku.

U Puli započelo 12. biblijsko bdjenje

Svečanim misom poldanicom koju je predvodio o. Đuro Vuradin započelo je u nedjelju 26. svibnja u pulskom samostanu sv. Franje Asiškog biblijsko bdjenje.

1 2