Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-skvorcevic

Skupština biskupa Đakovačko-osječke crkvene pokrajine u Požegi

U Biskupskom domu u Požegi 7. listopada održana je 46. skupština biskupa Đakovačko-osječke crkvene pokrajine te se isti dan biskup Sofije i Plovdiva u Bugarskoj Georgi Jovčev zajedno sa svojim generalnim vikarom Stefanom Manolovim susreo se s biskupom Antunom Škvorčevićem.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u obitelji Balajić

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 6. listopada župu Duha Svetoga u Feričancima i u župnoj crkvi predvodio središnje euharistijsko slavlje tijekom kojega je krstio djevojčicu Mariju, peto dijete u obitelji Tomislava i Martine Balajić.

Prva subota u Izvanrednom misionarskom mjesecu u požeškoj katedrali

Na prvu subotu u mjesecu 5. listopada požeški biskup Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i iz katedralne župe sv. Terezije Avilske predvodio je u požeškoj katedrali euharistijsko slavlje za članove biskupijskog Djela za duhovna zvanja, molitvene zajednice «S Marijom za život» i drugih molitvenih zajednica, za aspirante za svećeništvo iz požeškog Kolegija i druge kolegijaše, sudionike susreta srednjoškolaca u vidu duhovnog zvanja.

Biskup Škvorčević pohodio požeški Kolegij

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je na prvi petak u mjesecu, 4. listopada Kolegij u Požegi i ondje u kapeli predvodio euharistijsko slavlje u zajedništvu s ravnateljem Želimirom Žuljevićem i prefektom Krunoslavom Siroglavićem te đakonom Matejom Silukovićem.

Biskup Škvorčević na proslavi sv. Vinka Paulskog u Požegi

Biskup Antun Škvorčević pohodio je 28. rujna samostan sestara Milosrdnica u Požegi i u samostanskoj kapeli predvodio euharistijsko slavlje u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i požeških župa čime je proslavljen spomendan sv. Vinka Paulskog.

Održan glazbeno-duhovni program „Otvorite vrata Kristu" prigodom Biskupijskog dana u Požegi

U organizaciji Požeške biskupije i njezina Povjerenstva za pastoral mladih, na svršetku Biskupijskog dana prigodom dvadeset i druge obljetnice uspostave Požeške biskupije, u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ u Požegi, 21. rujna održan je glazbeno-duhovni program „Otvorite vrata Kristu 2019“ na kojem je bilo nazočno oko 2000 mladih iz Požege i drugih dijelova Biskupije.

1 2 3 11