Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-skvorcevic

Skrutinij uoči đakonskog ređenja u Požegi

U Biskupskom domu u Požegi, u četvrtak 23. rujna održan je skrutinij kandidata za sveti red đakonata, Stjepana Guzanovića iz Župe sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu, Karla Topalovića iz Župe sv. Leopolda Mandića u Požegi i Tomislava Varele iz Župe sv. Barbare u Jakšiću.

Komemoracija o 30. obljetnici stradanja u Kusonjama

Na komemoraciji za poginule hrvatske branitelje održanoj na blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije, u srijedu 8. rujna 2021., u Kusonjama sudjelovali su požeški biskup Antun Škvorčević i bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak.

Zaziv Duha Svetoga za učenike katoličkih škola u Požegi

Na početku nove školske 2021./2022. godine požeški biskup Antun Škvorčević predslavio je u utorak 7. rujna u požeškoj katedrali euharistiju i zaziv Duha Svetoga za učenike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije, priopćili su iz Požeške biskupije.

Uočnica Male Gospe u Kutjevu

U predvečerje blagdana Rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe, 7. rujna, hodočasničko euharistijsko slavlje u Kutjevu, starodrevnom marijanskom svetištu nedaleko Požege, predvodio je biskup Antun Škvorčević.

Biskup Škvorčević čestitao Židovima Roš Hašana, Jom Kipur i Sukot

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog požeški biskup Antun Škvorčević uputio je glavnom rabinu židovske vjerske zajednice Bet Israel u Hrvatskoj Kotelu Da-Donu i glavnom rabinu Koordinacije židovskih općina u Republici Hrvatskoj Lucianu Moši Preleviću čestitku koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 35