Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-skvorcevic

Ljetni susret bogoslova Požeške biskupije u Velikoj

Bogoslovi Požeške biskupije pod vodstvom Krunoslava Siroglavića, biskupskog delegata za bogoslove okupili su se na svoj tradicionalni ljetni susret u Velikoj prije svetkovine sv. Lovre, zaštitnika Požeške biskupije, na čijem programu su uz duhovne točke i rekreativni pothvati u prirodi na brdu Papuk, napose u Jankovcu na osvježavajućim slapovima.

Biskup Škvorčević primio o. Velinskog iz Makedonske pravoslavne Crkve

Požeški biskup Antun Škvorčević, predsjednik Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog primio je u Biskupskom domu u Požegi, 10. srpnja o. Kirka Velinskog, protojereja stavrofora Ohridske arhiepiskopije Makedonske pravoslavne Crkve, zaduženog za pastoral njezinih vjernika u Hrvatskoj.

Biskup Škvorčević uručio mladomisnicima prve dekrete

U Biskupskom domu u Požegi, 8. srpnja, požeški biskup Antun Škvorčević primio je dvojicu ovogodišnjih mladomisnika Požeške biskupije, Marka Milakovića i Mateja Silukovića kako bi im uručio prve dekrete o njihovim svećeničkim službama.

Biskup Škvorčević blagoslovio novu crkvu u Tisovcu

Požeški biskup Antun Škvorčević je u subotu, 4. srpnja u mjestu Tisovac, filijali Župe sv. Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu predvodio euharistijsko slavlje i blagoslovio novoizgrađenu crkvu Sv. Blaža.

Blagoslov nove crkve Sv. Blaža u Tisovcu

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodit će Župu sv. Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu te 4. srpnja predvoditi euharistijsko slavlje u 10 sati tijekom kojeg će blagosloviti novoizgrađenu crkvu Sv. Blaža.

Misa zahvalnica u požeškoj katedrali na svršetku školske godine

Na svršetku školske godine biskup Antun Škvorčević predslavio je 25. lipnja u požeškoj katedrali misu zahvalnicu za učenike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi te za predstavnike učenika drugih osnovnih i srednjih škola grada Požege.

1 2 3 23