Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-skvorcevic

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u dvije đulovačke obitelji

Požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je u nedjelju 10. studenoga u župnoj crkvi Duha Svetoga u Đulovcu središnje župno euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Gabrijela, peto dijete Marjana i Kate Jozić te Franju, peto dijete Kriste i Olge Nikolić.

Biskup Škvorčević uputio sažalnicu roditeljima dvojice poginulih mladića

U četvrtak 31. listopada navečer poginula su dvojica mladića iz Župe Nova Kapela a druga dvojica su nastradala, od kojih je jedan u teškom stanju i bori se za život. Požeški biskup Antun Škvorčević uputio je roditeljima poginulih mladića sažalnicu koju je na sprovodu, 3. studenog pročitao župnik Goran Mitrović.

Završetak Izvanrednog misionarskog mjeseca u Požeškoj biskupiji

U prigodi završetka Izvanrednog misionarskog mjeseca i posljednje večeri Marijinog mjeseca, 31. listopada pobožnost krunice u požeškoj katedrali predvodio je biskup Antun Škvorčević zajedno sa svećenicima djelatnima u Župi sv. Terezije Avilske i središnjim biskupijskim ustanovama te svakodnevnim moliteljima.

Skupština biskupa Đakovačko-osječke crkvene pokrajine u Požegi

U Biskupskom domu u Požegi 7. listopada održana je 46. skupština biskupa Đakovačko-osječke crkvene pokrajine te se isti dan biskup Sofije i Plovdiva u Bugarskoj Georgi Jovčev zajedno sa svojim generalnim vikarom Stefanom Manolovim susreo se s biskupom Antunom Škvorčevićem.

1 2 3 12