Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ivan-sasko

Održani susreti Trajne formacije svećenika

Susreti prve i druge skupine Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije održani su u ponedjeljak 20. i utorak 21. svibnja u prostorima Nadbiskupijskog pastoralnog instituta, objavljeno je na stranicama Zagrebačke nadbiskupije.

Sastanak biskupa Šaška s novimenovanim hrvatskim članovima komisija COMECE-a

Delegat Hrvatske biskupske konferencije (HBK) pri Vijeću biskupskih konferencija zemalja Europske unije (COMECE) zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško sastao se u četvrtak, 7. ožujka 2024. u prostorijama HBK-e u Zagrebu s novoimenovanim hrvatskim članovima određenih komisija toga Vijeća, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Homilija biskupa Šaška na misi za Sinodu i žrtve ratova u Ukrajini i Svetoj zemlji

Donosimo u cijelosti uvod i homiliju zagrebačkog pomoćnog biskupa Ivana Šaška upućene u euharistijskome slavlju blagdana Katedre sv. Petra apostola 22. veljače 2024. prigodom molitve Crkve u Europi na zajedničke nakane: za Sinodu o sinodalnosti i za žrtve ratova u Ukrajini i Svetoj Zemlji (poticaj Vijeća europskih biskupskih konferencija, CCEE).

Krštenje petog djeteta u obiteljima Sakić i Ivičić

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je misu i krstio Mariju, peto dijete u obitelji Sakić te Emanuela, peto dijete u obitelji Ivičić na prvu korizmenu nedjelju 18. veljače u Župi sv. Mateja u novozagrebačkim Dugavama, objavljeno je na stranici Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 26