Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ivan-sasko

Proslava Gospe Fatimske u Lukavcu

Jedina župa u Zagrebačkoj nadbiskupiji posvećena Majci Božjoj Fatimskoj - Lukavec, u Velikogorčko-odranskom dekanatu, proslavila je u petka 13. svibnja svoju zaštitnicu, Gospu Fatimsku euharistijskim slavljem koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

Kardinal Bozanić predvodio Misu Večere Gospodnje

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak 14. travnja u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na zagrebačkom Kaptolu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Biskup Šaško krstio peto dijete u obitelji Adamčuk

U župnoj crkvi Sv. Pavla apostola u Retkovcu misno slavlje treće korizmene nedjelje, 20. ožujka predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško, u zajedništvu sa župnikom Vinkom Tomićem, i tom prigodom krstio maloga Leona, peto dijete u obitelji Adamčuk.

Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije

Susret svećenika Trešnjevačkog i Maksimirsko-trnjanskog dekanata održan je u ponedjeljak 14. ožujka u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu. Prvi je to u nizu susreta svećenika na temu „Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

1 2 3 15