Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-tomislav-rogic

Rekolekcija svećenika Šibenske biskupije

Rekolekcija svećenika Šibenske biskupije održana je u srijedu 18. svibnja u biskupijskom marijanskom svetištu u Vrpolju, izvijestio je biskupijski Tiskovni ured.

Misa u Domu za starije i nemoćne osobe u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić prigodom svetkovine Uskrsa je u srijedu 20. travnja pohodio «Dom za starije i nemoćne osobe – Cvjetni dom» u Šibeniku i slavio euharistiju za štićenike doma.

Biskup Rogić pohodio zatvorenike u Šibeniku

Uskrsnu poruku ljubavi i nade zatvorenicima Okružnog zatvora u Šibeniku na Uskrsni utorak, 19. travnja donio je šibenski biskup Tomislav Rogić, javlja Tiskovni ured Šibenske biskupije.

Uskrsni Emaus na Skradinskom buku

Uskrsni Emaus ili Uskrsna euharistija u prirodi, koju je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić tradicionalno je slavljena na Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja, na Skradinskom buku u Nacionalnom parku Krka.

Šibenik: Obredi Velikoga petka u katedrali sv. Jakova

Obrede Velikoga petka u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, 15. travnja predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić uz sudjelovanje katedralnog župnika don Krešimira Mateše i đakona don Šime Pleadina, objavio je biskupijski Tiskovni ured.

Misa Večere Gospodnje u šibenskoj katedrali

Misu Večere Gospodnje na početku Vazmenoga trodnevlja, 14. travnja, u katedrali svetog Jakova u Šibeniku predslavio je šibenski biskup Tomislav Rogić, izvijestio je Tiskovni ured Šibenske biskupije.

1 2 3 17