Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-tomislav-rogic

Proslavljena sveta Cecilija u Šibeniku

Crkveni pjevači iz zborova s područja Šibenske biskupije okupili su se prigodom blagdana zaštitnice glazbenika svete Cecilije, u srijedu 22. studenoga u katedrali sv. Jakova, na zajedničkom misnom slavlju koje je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić, izvijestila je Šibenska biskupija.

Mjesečna rekolekcija svećenika Šibenske biskupije

Redovita mjesečna rekolekcija svećenika Šibenske biskupije održana je u srijedu 25. listopada u prostorijama svetišta Gospe od Vrpolja u Vrpolju. Središnji dio susreta bilo je izlaganje „Vodstvo u služenju: Isusov primjer“, koje je održao generalni tajnik Hrvatske Biskupske konferencije i v.d. ravnatelja Hrvatske katoličke mreže doc. dr. sc. vlč. Krunoslav Novak, izvijestila je Šibenska biskupija.

Održan sastanak Odbora za mlade HBK-a

Sastanak Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održan je u ponedjeljak, 23. listopada, pod predsjedanjem šibenskog biskupa Tomislava Rogića u prostorijama Ordinarijata u Gospiću, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Peti dan hodočašća Šibenske biskupije u Italiju

Petog dana hodočašća vjernika Šibenske biskupije u Italiju, u četvrtak 12. listopada 2023., hodočasnici su obilazili rimske znamenitosti, među kojima baziliku sv. Pavla izvan zidina i katakombe sv. Kalista, a misu su slavili u hrvatskoj crkvi sv. Jeronima.

1 2 3 32