Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-tomislav-rogic

Počela proslava svetkovine sv. Mihovila u Šibeniku

Proslava svetkovine sv. Mihovila arhanđela, zaštitnika grada Šibenika i Šibenske biskupije otvorena je Službom svjetla i pjevanim Povečerjem u srijedu 28. rujna u katedrali svetog Jakova u Šibeniku.

Šibenik: Susret mladih prigodom blagdana svetog Mihovila

Tradicionalno okupljanje mladih prigodom blagdana svetog Mihovila zaštitnika grada Šibenika i Šibenske biskupije upriličeno je u katedrali svetog Jakova u subotu  24. rujna. Misno slavlje predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Misa u povodu 26. obljetnice smrti šibenskog biskupa Srećka Badurine

Euharistiju u povodu 26. obljetnice smrti šibenskog biskupa Srećka Badurine, u ponedjeljak 20. rujna u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Misu je biskup slavio i za sve žrtve Domovinskog rata. Misnim slavljem započela je devetnica nebeskom zaštitniku Šibenske biskupije svetom Mihovilu.

Izjava biskupa Tomislava Rogića nakon mise susreta mladih u Bjelovaru

Predsjednik Odbora Hrvatske biskupske konferencije za mlade šibenski biskup Tomislav Rogić u izjavi za Hrvatski katolički radio nakon Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru, u subotu 17. rujna 2022. je istaknuo: "To je jedno novo svjedočanstvo vjere za koje se nadam da će ljudi koji su mu svjedočili potaknuti na razmišljanje."

Na Visovcu pokopan fra Ivan Vidović

Na Visovcu je u srijedu 7. rujna pokopan fra Ivan Vidović, franjevac Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, izvijestila je Šibenska biskupija.

1 2 3 20