Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-vjekoslav-huzjak

U Bjelovaru se održava svečana misa Susreta hrvatske katoličke mladeži

Svečanim misnim slavljem Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru predsjeda bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak u koncelebraciji apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj nadbiskupa Giorgia Lingue, kardinala Josipa Bozanića, predsjednika Hrvatske biskupske konferencije zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića i 20-ak hrvatskih (nad)biskupa.

Euharistijsko slavlje vrhunac SHKM-a u Bjelovaru

Vrhunac Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru, koji se održao u subotu 17. rujna, bilo je euharistijsko slavlje koje je predslavio bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak. Sljedeći domaćin SHKM-a je Gospićko-senjska biskupija.

Biskup Huzjak: Cilj susreta mladih je nada

Domaćin Susreta hrvatske katoličke mladeži koji se pod geslom „Gore srca“ održava u subotu 17. rujna u Bjelovaru, bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak istaknuo je zajedništvo mladih oko oltara kao svjedočanstvo i ljepotu.

Mons. Huzjak o SHKM-u u Bjelovaru: "Naša srca spremna su za susret"

Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u subotu 17. rujna u Bjelovaru, sjedištu Bjelovarsko-križevačke biskupije, pod geslom "Gore srca". U Argumentima HKR-a u utorak 6. rujna razgovaralo se o smislu i cilju ovakvih susreta te je predstavljen program koji očekuje mlade za desetak dana.

1 2 3 6