Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-vjekoslav-huzjak

Vazmeno bdjenje u Bjelovaru

U subotu, 30. ožujka 2024. godine, biskup bjelovarsko-križevački, mons. Vjekoslav Huzjak, predvodio je obrede Vazmenog bdjenja u bjelovarskoj katedrali Svete Terezije Avilske.

Misa posvete ulja u bjelovarskoj katedrali

Na Veliki četvrtak, 28. ožujka u novoobnovljenoj i nedavno posvećenoj katedrali sv. Terezije Avilske bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak, u zajedništvu s prezbiterima, đakonima te vjernicima Biskupije, slavio je Misu posvete ulja, izvijestila je Bjelovarsko-križevačka biskupija.

Slavlje Nedjelje Muke Gospodnje u Bjelovaru

Na Nedjelju Muke Gospodnje – Cvjetnicu 24. ožujka, bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak predvodio je svečano euharistijsko slavlje u katedrali sv. Terezije Avilske u Bjelovaru, izvijestila je Bjelovarsko-križevačka biskupija.

Slavlje posvete katedrale u Bjelovaru

U srijedu, 20. ožujka bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak posvetio je novoobnovljenu katedralu Svete Terezije Avilske. Slavlje posvete održano je u prigodi 14. obljetnice uspostave Bjelovarsko-križevačke biskupije i ređenja prvog biskupa, mons. Vjekoslava Huzjaka, objavila je Bjelovarsko-križevačka biskupija.

1 2 3 10