Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-vlado-kosic

Među kandidate za sveti red primljen bogoslov Fran Kovačević

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u četvrtak, 16. svibnja, svečano misno slavlje u crkvi sv. Ivana Nepomuka u Glini, tijekom kojeg je među kandidate za sveti red đakonata i prezbiterata primljen bogoslov Fran Kovačević, izvijestili su iz Sisačke biskupije.

Biskup Košić na svetkovinu Uzašašća u Stenjevcu

Sisački biskup Vlado Košić je na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, ujedno obljetnicu posvete župne crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, u četvrtak 9. svibnja 2024., predslavio euharistiju u Župi sv. Nikole u zagrebačkom Stenjevcu.

Biskup Košić primio goste iz Mađarske

Sisački biskup Vlado Košić primio je u srijedu 8. svibnja 2024. u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku, državnog tajnika za vjerske i međunarodne odnose Vlade Mađarske Miklósa Soltésza i predsjednika Hrvatske državne samouprave u Mađarskoj Ivana Gugana.

Biskup Košić krstio peto dijete u obitelji Lukšić

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Nedjelju Dobroga Pastira, 21. travnja 2024., u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači misno slavlje tijekom kojeg je krstio Juliju, peto dijete u obitelji Matije i Josipe Lukšić, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

1 2 3 50