Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskupsko-redenje

Euharistijsko klanjanje ususret biskupskom ređenju mons. Glasnovića

U sklopu duhovne priprave za ređenje novoga dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića u srijedu 19. siječnja u 19 sati, nakon večernje mise, bit će klanjanje pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku koje će se izravno prenositi putem internetskih kanala Dubrovačke biskupije (YouTube, Facebook).

Obljetnica biskupskog ređenja mons. Ivana Milovana

Umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan se u ponedjeljak, 10. siječnja euharistijskim slavljem spomenuo svog biskupskog ređenja koje je bilo prije 24 godine, 10. siječnja 1998. godine.

Pozdravni govor vjernice laikinje Ane Hodak na biskupskom ređenju mons. Fabijana Svaline

U ime vjernika laika Srijemske biskupije, vjeroučiteljica Ana Hodak, tajnica Biskupijskog pastoralnog centra Srijemske biskupije i koordinatorica Tiskovnog ureda Srijemske biskupije, župljanka Župe Presvetog Srca Isusova u Šidu, uputila je pozdravni govor novom srijemskom biskupu koadjutoru Fabijanu Svalini na misi s obredom biskupskog ređenja na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja, u nedjelju 21. studenoga 2021., u srijemskoj katedrali.

Pozdravni govor preč. Blaža Zmaića na biskupskom ređenju mons. Fabijana Svaline

Župnik Župe Svih svetih u Irigu preč. Blaž Zmaić uputio je u ime svećenika, redovnika i redovnica Srijemske biskupije pozdravni govor novozaređenom srijemskom biskupu koadjutoru Fabijanu Svalini na misi s obredom biskupskog ređenja na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja, u nedjelju 21. studenoga 2021., u srijemskoj katedrali.

Pozdravna riječ mons. Németa na biskupskom ređenju mons. Svaline

Predsjednik Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda zrenjaninski nadbiskup Ladislav Német izrekao je na kraju euharistije s obredom biskupskog ređenja mons. Fabijana Svaline, na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja, u nedjelju 21. studenoga 2021., u katedrali sv. Dimitrija u Srijemskoj Mitrovici, pozdravnu riječ koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 11