Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskupsko-redenje

Biskupsko ređenje mons. Andreja Saje

Dr. mons. Andrej Saje bit će zaređen za biskupa tijekom euharistijskog slavlja u nedjelju 26. rujna u 14.30 sati u župnoj crkvi Sv. Kancijana i njegovih drugova u Mirnoj Peči, izvijestili su iz Tiskovnog ureda Novomeške biskupije.

U Kini zaređen novi katolički biskup

Anthonio Li Hui (49) zaređen je u katedrali u Pingliangu u kineskoj provinciji Gansu, potvrdila je 28. srpnja Sveta Stolica, prenosi Vatican News.

Zahvalni govor mons. Ranka Vidovića

Novi hvarski biskup Ranko Vidović održao je zahvalni govor na kraju mise s obredom biskupskog ređenja u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali.

Govor biskupa Palića na biskupskom ređenju mons. Ranka Vidovića

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić uputio je pozdravnu riječ na biskupskom ređenju novoga hvarskog biskupa Ranka Vidovića u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali i predao mu prsten i prsni križ – dar svećenika i puka Hvarske biskupije.

Pozdravni govor don Ivice Huljeva na biskupskom ređenju mons. Ranka Vidovića

Biskupski vikar i dekan otoka Brača, župnik župe sv. Jeronima u Pučišćima don Ivica Huljev uputio je uime svećenika, redovnika i redovnica Hvarske biskupije pozdravni govor novozaređenom hvarskom biskupu Ranku Vidoviću na misi s obredom biskupskog ređenja u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali.

1 2 3 8