Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bjelovarsko-krizevacka-biskupija

Križ SHKM-a pohodio Župu Pohoda Blažene Djevice Marije u Garešnici

Križ Susreta hrvatske katoličke mladeži su na blagdan Svijećnice, u srijedu 2. veljače 2022. u Župu Svih Svetih u Velikim Zdencima donijeli vatrogasci, a mladi su ga u nedjelju 6. veljače prenijeli u Župu Pohoda Blažene Djevice Marije u Garešnici, izvijestili su iz Bjelovarsko-križevačke biskupije.

Opća specijalizacija animatora u Dubrovniku: Tri biskupije bogatije za 23 animatora

Nakon jedne godine stanke zbog pandemije, sedma opća specijalizacija animatora Dubrovačke biskupije održana je u Biskupijskom sjemeništu u Dubrovniku od 2. do 8. siječnja, a na njoj su sudjelovali i kandidati iz Bjelovarsko-križevačke i Varaždinske biskupije koji su već ranije završili jednogodišnju temeljnu formaciju animatora te su pokazali želju da nastave ići tim putem.

Biskup Huzjak blagoslovio montažnu dvoranu u Starom Farkašiću

Nakon što im je župna crkva teško oštećena u potresu krajem prošle godine, župljani Župe Pohoda Blažene Djevice Marije iz Starog Farkašića dobili su ovih dana na korištenje montažnu dvoranu za bogoslužja, dar Bjelovarsko-križevačke biskupije i biskupa Vjekoslava Huzjaka.

Blagoslov i kolaudacija obnovljenih orgulja u Miholcu

Ususret svetkovini sv. Mihaela arkanđela, u nedjelju 26. rujna 2021., u župnoj crkvi u Miholcu blagoslovljene su obnovljene orgulje te je održan prigodan koncert, izvijestili su iz Bjelovarsko-križevačke biskupije.

1 2 3