Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bjelovarsko-krizevacka-biskupija

Euharistijsko slavlje vrhunac SHKM-a u Bjelovaru

Vrhunac Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru, koji se održao u subotu 17. rujna, bilo je euharistijsko slavlje koje je predslavio bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak. Sljedeći domaćin SHKM-a je Gospićko-senjska biskupija.

Propovijed biskupa Németa u Križevcima

Donosimo u cijelosti propovijed predsjednika Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda zrenjaninskog biskupa Ladislava Németa upućenu na svetkovinu sv. Marka Križevčanina u srijedu 7. rujna 2022. u Križevcima.

Mons. Huzjak o SHKM-u u Bjelovaru: "Naša srca spremna su za susret"

Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u subotu 17. rujna u Bjelovaru, sjedištu Bjelovarsko-križevačke biskupije, pod geslom "Gore srca". U Argumentima HKR-a u utorak 6. rujna razgovaralo se o smislu i cilju ovakvih susreta te je predstavljen program koji očekuje mlade za desetak dana.

Najavljeni detalji Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru

Bjelovar i Bjelovarsko-križevačka biskupija bit će 17. rujna 2022. domaćini Susreta hrvatske katoličke mladeži. Detalje oko načina prijave, pretprogramu i samom vrhuncu Susreta, misnom slavlju na gradskom stadionu, u programu HKR-a 18. kolovoza najavio je povjerenik Bjelovarsko-križevačke biskupije za pastoral mladih vlč. Zoran Grgić.

1 2 3 4