Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bk-bih

Započelo 85. redovito zasjedanje BK BiH u Sarajevu

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine u petak 4. studenog u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu započela je svoje 85. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića, izvijestila je KTA.

85. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održat će 85. redovito zasjedanje u petak, 4. i subotu, 5. studenog s početkom u 9 sati u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13), najavila je KTA.

Čestitka predsjednika BK BiH novom predsjedniku HBK nadbiskupu Kutleši

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, na blagdan sv. Luke, 18. listopada 2022., iz sarajevske zračne luke, prije leta prema Frankfurtu, uputio je čestitku novom predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Draženu Kutleši, splitsko-makarskom nadbiskupu i apostolskom upravitelju Porečko-Pulske biskupije, izvijestila je KTA.

Izaslanstvo Kraljevine Švedske razgovaralo s predstavnicima Vrhbosanske nadbiskupije i BK BiH

Posebni izaslanik Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Švedske za pitanja religije u sukobima i izgradnji mira Peter Weiderud i veleposlanica Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini Johanna Strömquist razgovarali su s generalnim vikarom Vrhbosanske nadbiskupije mons. Slađanom Ćosićem i generalnim tajnikom Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. Ivom Tomaševićem u petak 2. rujna u nadbiskupskoj rezidenciji u Sarajevu, izvijestila je KTA.

Nadbiskup Vukšić slavit će misu u župi Bihać na Svjetski dan medija u BiH

Predsjednik Vijeća za sredstva društvenih priopćivanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u nedjelju 25. rujna u 11 sati predvodit će euharistijsko slavlje u župnoj crkvi Sv. Ante u Bihaću koja pripada Banjolučkoj biskupiji u povodu obilježavanja Svjetskoga dana društvenih komunikacije u biskupijskim zajednicama u Bosni i Hercegovini, izvijestila je KTA.

1 2 3 10