Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bk-bih

Pozdrav kardinala Puljića na početku 82. redovnog zasjedanja BK BiH

Pozdrav predsjednika Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanskog nadbiskupa metropolita kardinala Vinka Puljića na početku 82. redovnog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, 4. studenog 2021. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu.

Poruka članova BK BiH na završetku Godine Božje riječi

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine na blagdan Sv. Mateja apostola i evanđelista, 21. rujna uputili su svoju Poruku na završetku Godine Božje Riječi koja će biti zaključena 30. rujna misnim slavljima u katedralama u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu. Poruku je u ime svih nad/ biskupa potpisao predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup metropolit, a prenosimo je u cijelosti.

Konferencija za novinare na kraju 81. zasjedanja Biskupske konferencije BiH

Na kraju 81. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine u srijedu 14. srpnja u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci upriličena je konferencija za novinare na kojoj su o tijeku zasjedanja govorili predsjednik BK BiH vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić i banjolučki biskup Franjo Komarica, izvijestila je KTA.

Poruka podrške i blizine kardinala Puljića papi Franji

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je 8. srpnja riječi podrške papi Franji koji se oporavlja nakon operativnog zahvata u rimskoj bolnici "Gemelli", izvijestio je Ured za odnose s javnošću Vrhbosanske nadbiskupije.

Susret članova BK BiH s profesorima KBF-a i s odgojiteljima VBS-a u Sarajevu

Nakon što su u sjemenišnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu 5. srpnja sudjelovali na Euharistijskom slavlju nebeskih zaštitnika ove crkve i obilježavanju 140. obljetnice ponovne uspostave redovite crkvene hijerarhije u Bosni i Hercegovini, biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine su se, istog dana u prostorijama Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa, susreli s profesorima Katoličkog bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i odgojiteljima bogoslovne zajednice, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

1 2 3 7