Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bl-marija-propetog-isusa-petkovic

Osmi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Osmi dan devetnice za blagdan bl. Marije Propetog Isusa Petković u Blatu u srijedu 7. srpnja bio je Dan molitve za očeve i majke, posebice za žene i njihovu nerođenu djecu, a euharistijsko slavlje slavljeno je i u Domu za starije i teško bolesne odrasle osobe »Majka Marija Petković«.

Sedmi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Sedmoga dana devetnice uoči blagdana bl. Marije Propetoga, u utorak 6. srpnja, molilo se za djecu i mlade, a ispred župne crkve u Blatu na Korčuli misu je predslavio župnik Župe Presvetoga Srca Isusova u Potocima (BiH) don Josip Galić.

Drugi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Drugoga dana devetnice uoči blagdana bl. Marije Propetoga, u četvrtak 1. srpnja, molilo se za domovinu, mir i slogu, a misu ispred župne crkve u Blatu na Korčuli predslavio je župnik Župe Presvetoga Srca Isusova u Potocima (BiH) don Josip Galić.

Objavljena monografija „Stoljetne kapi milosrđa“

Svečarsku monografiju o blaženoj Mariji Propetog Isusa Petković i o stoljeću Družbe Kćeri Milosrđa „Stoljetne kapi milosrđa“ napisala je s. M. Vianeja Kustura, sabravši povijesne događaje, teološko značenje i vrednovanje Družbe.

Kćeri Milosrđa na splitskom Kmanu proslavile blagdan Marije Propetoga

Kćeri Milosrđa Trećeg samostanskog reda sv. Franje proslavile su, u crkvi Marije Pomoćnice na splitskom Kmanu u četvrtak 9. srpnja, blagdan svoje nebeske zaštitnice i utemeljiteljice bl. Marije Propetoga Isusa Petković. Svečanu euharistiju predslavio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić.

1 2