Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bolesnici

Hodočašće bolesnika i osoba s invaliditetom u Ludbreg

Hodočasnički dan bolesnika i osoba s invaliditetom, karitativnih djelatnika, medicinskog osoblja i djelatnika Crvenog križa Ludbreg u Svetište Predragocjene Krvi Kristove održan je u nedjelju, 27. kolovoza, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Papa: Svijet koji odbacuje bolesne nema budućnosti

Papa Franjo primio je u ponedjeljak, 16. siječnja u audijenciju članove talijanskog Nacionalnog saveza zdravstvenih tehničara za medicinsku radiologiju i medicinskog tehničkog osoblja u rehabilitaciji i prevenciji. Svijet koji odbacuje bolesne, koji ne pomaže onima koji si ne mogu sami priuštiti liječenje, ciničan je i nema budućnosti!, upozorio je Sveti Otac.

Papina poruka za 31. Svjetski dan bolesnika

Donosimo u cijelosti Poruku pape Franje za XXXI. Svjetski dan bolesnika, na temu »Pobrini se za njega«. Suosjećanje kao sinodalna briga za zdravlje, koji se slavi 11. veljače.

Vraćena redovita duhovna skrb u Općoj bolnici Karlovac

Svećenici Karlovačkog dekanata u utorak, 8. studenog ponovno su počeli redovitu duhovnu brigu u Opću bolnicu Karlovac, u dogovoru s Upravom bolnice. Prvi dan bolesnike su posjetili karlovački dekan preč. Dražen Karačić i župnik na Dubovcu mons. Antun Sente ml., koji je posjet bolnici završio misnim slavljem u bolničkoj kapeli Sv. Andrije.

1 2 3