Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bozicni-koncert

Božićni koncert u Domaslovcu

U Župi Krista Kralja u Domaslovcu na blagdan Krštenja Gospodinova 8. siječnja održan je božićni koncert zborova koji djeluju u župi.

Božićni koncert tri soprana u šibenskoj katedrali

Mladi šibenski umjetnici održali su na blagdan Svete Obitelji 30. prosinca u šibenskoj katedrali Sv. Jakova božićni koncert pjesama svijeta. Nastupile su sopranistice Filipa Lovrić-Caparin, Andrea Paić i Martina Barišić te Nikola Lovrić-Caparin za orguljama.

Božićni koncert u Strizivojni

Drugi božićni koncert Dječjeg zbora i Zbora mladih održan je na blagdan Svete Obitelji, 30. prosinca u župnoj crkvi Svetog Martina biskupa u Strizivojni.

Božićni koncert u šibenskoj katedrali

Božićni koncert "Veselje ti navješćujem" na kojem su nastupili zborovi župa Šibenske biskupije, održan je u četvrtak 29. prosinca u katedrali svetog Jakova. Ove godine nastupili su zborovi župa: Zaton, Vidici, Konjevrate, Knin, Murter, Bilice, Katedrala i  Vodice, te zbor Cor Christi samostana svetog Lovre.

Božićni koncert na splitskim Brdima

Župa Materinstva Blažene Djevice Marije sa splitskih Brda organizirala je već tradicionalni božićni koncert na blagdan sv. Ivana apostola i evanđeliste, 27. prosinca, u župnoj crkvi posvećenoj tom apostolu.

1 2 3 6