Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bracni-parovi

Susret bračnih parova Velikokopaničkoga dekanata u Strizivojni

Dekanatski susret bračnih parova Velikokopaničkoga dekanata kojem se odazvalo trideset parova iz gotovo svih župa dekanata te petorica župnika održan je u četvrtak, 30. studenoga velikoj dvorani Pastoralnoga centra „Mitar Dragotinac“ u Župi sv. Martina biskupa u Strizivojni, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Papa Franjo: I naše vrijeme ima mnogo mučenika

Papa Franjo je u četvrtak, 16. studenog 2023., primio u audijenciju sudionike konferencije o temi „Dimenzija zajedništva u svetosti“, kojima je istaknuo tri dimenzije svetosti te spomenuo primjer svetih parova, izvijestio je Vatican News.

Zagreb: U Dubravi osnovana udruga Navis

U knjižnici Samostana Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u zagrebačkoj Dubravi 12. listopada 2022. održana je osnivačka skupština udruge Navis.

Papa: Stavimo svoj um i srce u službu budućih obitelji

Objavljujemo neslužbeni prijevod predgovora pape Franje „Katekumenskim itinerarima za bračni život“ (Itinerari Catecumenali per la vita matrimoniale), u sklopu Pastoralnih smjernica za partikularne Crkve, teksta koji je Dikasterij za laike, obitelj i život pripremio na kraju godine "Obitelj Amoris laetitia" i objavio 15. lipnja 2022. godine.

Biskup Palić slavio misu i održao predavanje bračnim parovima u Potocima

U Župi Presvetog Srca Isusova u Potocima – Bijelo Polje na Prvu korizmenu nedjelju, 6. ožujka euharistijsko slavlje predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić koji je potom održao predavanje za bračne parove, izvijestili su iz te župe.

Seminar za bračne parove u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Deveti seminar za bračne parove povodom Svjetskog dana braka u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta i Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja Đakovačko-osječke nadbiskupije, održan je u subotu, 12. veljače 2022., „online“ preko Zoom aplikacije.

1 2