Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: branitelji

Pozdrav nadbiskupa Kutleše na početku Izvanrednog plenarnog zasjedanja HBK

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije splitsko-makarski nadbiskup i porečki i pulski apostolski upravitelj Dražen Kutleša je na početku Izvanrednog plenarnog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije u utorak 24. siječnja 2023. u sjedištu HBK u Zagrebu izrekao pozdravni govor koji prenosimo u cijelosti.

Počelo Izvanredno plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije

Izvanredno plenarno zasjedanje Hrvatske biskupske konferencije (HBK) održava se na spomendan sv. Franje Saleškoga, u utorak 24. siječnja u popodnevnim satima u sjedištu HBK u Zagrebu, pod predsjedanjem predsjednika HBK splitsko-makarskog nadbiskupa i porečkog i pulskog apostolskog upravitelja Dražena Kutleše.

Biskup Škvorčević susreo se s hrvatskim braniteljima

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je u petak 2. prosinca u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi šezdesetak predstavnika HVIDR-e te drugih braniteljskih udruga i specijalne policije proisteklih iz Domovinskog rata s područja Požeške biskupije.

Misa zadušnica za branitelje Otoka Ivanića

Misa zadušnica za branitelje s područja Otoka Ivanića (grad Ivanić-Grad, općine Križ i Kloštar Ivanić), pripadnike 65. samostalnog bataljuna Zbora narodne garde i drugih postrojbi specijalne policije, ZNG-a i Hrvatske vojske, održana je u subotu 29. listopada u Svetištu Majke Milosrđa u Koštar Ivaniću

Dan hrvatskih branitelja u Slavonskom Brodu

Program Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije započeo je u petak 16. rujna misnom za sve umrle, poginule i nestale hrvatske branitelje u kapeli Sv. Ane u Tvrđavi u Slavonskom Brodu.

1 2 3 6