Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: brzojav-sucuti

Papa duboko ožalošćen besmislenim ubojstvom Shinza Abea

Ožalošćen kao svi na svijetu zbog brutalnosti geste koju je nazvao besmislenom, papa Franjo preko državnoga tajnika kardinala Pietra Parolina uputio je brzojav sućuti apostolskom nunciju u Japanu nadbiskupu Leu Boccardiju kako bi izrazio sućut obitelji Shinza Abea, prenosi Vatican News.

Papa moli za žrtve pokolja u katoličkoj crkvi u Nigeriji

Papa Franjo uputio je brzojav sućuti mjesnom biskupu i vjernicima biskupije Ondo, gdje se na blagdan Duhova 5. lipnja dogodio pokolj. Trenutno je zabilježeno više od 50 ranjenih, a najmanje je 23 osobe ubijeno, prenosi Vatican News.

Papa izrazio sućut u povodu smrti kardinala Sodana

Sveti Otac Franjo izrazio je sućut u povodu smrti nekadašnjeg državnog tajnika Svete Stolice kardinala Angela Sodana, poručivši kako je primio mnogo od kardinalovih darova uma i srca, napise dok je obavljao službu dekana Kardinalskog zbora, izvijestio je Vatican News.

Brzojav sućuti pape Franje za žrtve razornog tornada u SAD-u

Papa Franjo uputio je, posredstvom svoga državnog tajnika kardinala Pietra Parolina, brzojave sućuti za žrtve tornada koji je pogodio američki gradić Gaylord u sjevernom Michiganu, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice u utorak, 24. svibnja.

1 2 3