Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cakovec

Duhovni susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji u Čakovcu

Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije organiziralo je duhovni susret u subotu, 2. prosinca, u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Čakovcu na koje je pozvalo članove svih udruga, centara i domova osoba s invaliditetom Međimurske županije, kao i njihove obitelji te sve uključene u njihov rad, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Fra Lucije Jagec proslavio zlatnu misu

Član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Lucije Jagec proslavio je u nedjelju 9. srpnja zlatnu misu u župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Čakovcu.

Okupljanje obitelji iz čakovečkih župa

Sedamnaesto okupljanje obitelji iz čakovečkih župa „Susretom obitelji na vrtu“ održano je 22. lipnja na vrtu Stjepana i Štefice Damiš, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Misno slavlje u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Čakovcu

Na poziv predsjednice Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije Miljenke Radović, povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije vlč. Leonardo Šardi predvodio je u srijedu 8. prosinca misu u crkvi Svetog Nikole biskupa u Čakovcu, a u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji je obilježen u petak 3. prosinca.

Biskup Vjekoslav Huzjak za blagdan Gospe od Anđela: Ne puštajmo Gospodina da čeka, dođimo k njemu

U čakovečkoj Župi sv. Nikole biskupa u nedjelju 2. kolovoza svečanu misu povodom franjevačke svetkovine Gospe od Anđela - Porcijunkula - u dvorištu samostana slavio je bjelovarsko-križevački biskup Vjekoslav Huzjak, u zajedništvu sa generalnim vikarom varaždinske biskupije Antunom Perčićem, gvardijanom i župnikom fra Željkom Železnjakom, fra Josipom Županom i fra Markom Pustišekom.

1 2