Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-bih

Održana sjednica Upravnog vijeća Caritasa BiH

U prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u srijedu 5. svibnja održana je redovna sjednica Upravnog vijeća Caritasa Bosne i Hercegovine kojoj je predsjedao predsjednik Caritasa BiH vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, prenijela je Katolička tiskovna agencija.

Predsjednik Caritasa Europa dolazi u posjet Caritasu BiH

Od 3. do 7. ožujka u posjet Caritasu Bosne i Hercegovine dolazi aktualni predsjednik Caritasa Europa dr. mons. Michael Landau s dvočlanom delegacijom Caritasa Austrije i Caritasa nadbiskupije Beč čiji je još uvijek predsjednik, javlja u nedjelju 28. veljače mrežni portal Katoličkog tjednika - Nedjelja. Visoka delegacija Caritasa Europa boravit će u Bosni i Hercegovini od srijede, 3. ožujka pa do nedjelje, 7. ožujka.

Caritas u Bosni i Hercegovini pomaže migrantima na balkanskoj ruti

Proteklu 2020. godinu pamtimo po pandemiji i migrantskoj humanitarnoj krizi u zemljama na balkanskoj ruti, poglavito u Bosni i Hercegovini. Pandemija COVID-19, zatvaranje granica i zatvaranje brojnih djelatnosti, utjecali su na mnogo aspekte života, a samim time i na migrantsku populaciju u Bosni i Hercegovini, izvijestio je Caritas BiH, a prenosi Katolička tiskovna agencije Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (KTA BK BiH) u srijedu 17. veljače.

Video prilog o 25. obljetnici Caritasa Bosne i Hercegovine

Caritas Bosne i Hercegovine u 2020. godini proslavlja 25. obljetnicu djelovanja. Tim povodom je pripremljen i niz sadržaja, uključujući i video uradak kojim se želi predstaviti minulo vrijeme i osvrnuti na sve ono što je bilo i što se dogodilo, ali isto tako animirati na građenje još kvalitetnije budućnosti.

1 2