Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-dubrovacke-biskupije

Počeo novi ciklus tečaja hrvatskog jezika za Ukrajince

Intenzivni tečaj hrvatskog jezika za osobe raseljene iz Ukrajine koje se nalaze na području Dubrovačke biskupije počeo je 19. travnja na Sveučilištu u Dubrovniku u suradnji Caritasa Dubrovačke biskupije i Centra za strane jezike Sveučilišta u Dubrovniku.

Korizmena akcija Caritasa Dubrovačke biskupije

Caritas Dubrovačke biskupije i ove godine organizira tradicionalnu korizmenu akciju „Dodaj u košaricu“ u suradnji s trgovačkim lancima i trgovinama na području biskupije, a akcija se provodi na području grada Dubrovnika i okolice.

Novo vodstvo Caritasa Dubrovačke biskupije posjetilo Svećenički dom

Nova ravnateljica Caritasa Dubrovačke biskupije Lucija Kusalić Šajić, u pratnji zamjenice ravnateljice Ivane Papac u četvrtak, 18. siječnja 2024. posjetila je Svećenički dom u Dubrovniku čime je započela upoznavanje s krugom onih koji Caritas podupiru ili s njim surađuju, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Primopredaja službe ravnateljice Caritasa Dubrovačke biskupije

Primopredaja službe ravnateljice Caritasa Dubrovačke biskupije upriličena je u utorak 16. siječnja u prostorima dubrovačkog Caritasa između dosadašnje ravnateljice Sanje Šanje i nove ravnateljice Lucije Kusalić Šajić u nazočnosti dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića i predsjednika biskupijskog Caritasa i generalnog vikara mons. Ivice Pervana.

1 2 3 13