Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-splitsko-makarske-nadbiskupije

Obitelji u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji i Gospićko-senjskoj biskupiji primile pomoć iz Caritasovog programa „Za 1000 radosti“

Usmjerivši prikupljena novčana sredstva Caritasovoj mreži za potrebe najsiromašnijih obitelji u Hrvatskoj iz nacionalnog programa Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“ koji se ove godine vodi pod sloganom „Govori dobrim!“, Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije i Caritas Gospićko-senjske biskupije pružili su na svojim područjima pomoć obiteljima koje se nalaze u teškim životnim situacijama.

Suradnja Hrvatskog Caritasa i Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

U sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu održan je u srijedu 14. lipnja sastanak na kojem su sudjelovali ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik i Ana Buljat, tajnica i voditeljica posebnih projekata HC-a, te ravnatelj Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije Denis Maslov sa suradnicima, izvijestio je Hrvatski Caritas.

Caritas uređuje novo blagovalište u Omišu

Fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa, posjetio je u četvrtak 13. listopada buduće novo blagovalište Caritasa Splitsko–makarske nadbiskupije u Omišu.

Slavko Mađor novi zamjenik ravnatelja Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

Splitsko-makarski nadbiskup Dražen Kutleša imenovao je Slavka Mađora zamjenikom ravnatelja Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije koji je preuzeo službu u ponedjeljak 8. kolovoza kada je položio Ispovijest vjere i Prisegu o vjernom vršenju službe pred generalnim vikarom mons. Miroslavom Vidovićem.

1 2 3