Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-zagrebacke-nadbiskupije

Caritas Zagrebačke nadbiskupije predao donaciju Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana te korisnicima usluge „Pomoć u kući“

Povodom Svjetskog dana bolesnika Caritas Zagrebačke nadbiskupije predao je u srijedu, 7. veljače 2024. donaciju Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana te pripremio prigodne poklone za oko 30 korisnika usluge „Pomoć u kući“ koje je besplatno dostavila tvrtka „Glovo“, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

„Ekonomska klinika“ pomaže djeci

Udruga „Ekonomska klinika“ organizirala je u prosincu drugu godinu u nizu prikupljanje i podjelu darova za djecu iz socijalno-ugroženih obitelji koje primaju pomoć zagrebačkog Caritasa, među kojima je bilo i djece iz više obitelji iz Ukrajine te iz dvije obitelji iz Perua, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Kratki film o Caritasu Zagrebačke nadbiskupije

Zbog velikog zanimanja građana, na mrežnoj usluzi YouTube objavljen je film koji je premijerno prikazan 20. listopada u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na svečanoj akademiji upriličenoj u povodu 90. obljetnice rada Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

„Poduzetni za Božić“ i ove godine za Caritas

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski i ove godine provodi akciju „Poduzetni za Božić“ za potrebe korisnika zagrebačkog Caritasa, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 26