Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas

Hrvatski Caritas u Istanbul poslao deset potpuno opremljenih modularnih stambenih jedinica

U sklopu pošiljke materijalne pomoći što ju je Republika Hrvatska namijenila Republici Turskoj iz Siska je u Istanbul 24. ožujka krenula željeznička kompozicija s opremom za stambeno zbrinjavanje stanovništva nakon potresa u kojoj se nalazi 40 stambenih kontejnera. 10 modularnih jedinica vrijednih gotovo 115.000 eura donirao je Hrvatski Caritas.

Korizmeni susret „Caritas je ljubav”

Nakon što je završio Tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini, u ponedjeljak, 13. ožujka 2023. u župi sv. Petra apostola Priko Omiš upriličen je korizmeni susret pod nazivom „Caritas je ljubav”.

Korizmena akcija Caritasa Dubrovačke biskupije

Caritas Dubrovačke biskupije drugu godinu zaredom početkom korizmenog vremena pokreće akciju „kuTI&JA za Caritas“ u suradnji s biskupijskim Katehetskim uredom te vjeroučiteljima osnovnih i srednjih škola na području biskupije.

Delegacija CRS-a posjetila predsjednika Caritasa BiH

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Caritasa Bosne i Hercegovine Tomo Vukšić, s ravnateljem mons. Tomom Knežević, primio je u ponedjeljak 13. ožujka u zgradi rezidencije u Sarajevu visoku delegaciju Caritasa Sjedinjenih Američkih Država, objavio je Caritas BIH, a prenosi KTA.

1 2 3 48