Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: crkva-presvetog-trojstva

Ansambl „Lado“ održao korizmeni koncert u Slavonskom Brodu

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“ održao je u nedjelju 17. ožujka u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu korizmeni koncert „O, Isuse daj mi suze“, kojim ove godine obilježavaju 75. obljetnicu svoga djelovanja.

Nuncij Gangemi posjetio srijemske biskupe

Apostolski nuncij u Republici Srbiji mons. Santo Gangemi posjetio je u petak 9. veljače 2024. srijemskog biskupa Đuru Gašparovića i srijemskog biskupa koadjutora Fabijana Svalinu.

Proslava Gospe Lurdske i Dana bolesnika u kapucinskoj crkvi u Varaždinu

Na blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika u nedjelju, 11. veljače, misu u kapucinskoj crkvi Presvetog Trojstva u Varaždinu predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš u zajedništvu s redovnicima i svećenicima gradskih i okolnih župa, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Don Damir Stojić predvodio duhovnu obnovu u Ludbregu

U ciklusu duhovnih obnova prve nedjelje u mjesecu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu u nedjelju, 5. studenog, održana je duhovna obnova koju je predvodio vojni kapelan na Hrvatskome vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ don Damir Stojić, izvijestila je ludbreška župa.

1 2 3 6