Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: crkveni-zborovi

Susret voditeljâ crkvenih zborova Dubrovačke biskupije

Susret voditeljâ crkvenih zborova Dubrovačke biskupije održan je u subotu 24. veljače u Biskupijskom sjemeništu u Dubrovniku. Gost predavač na susretu bio je dr. don Mihael (Mišo) Prović, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, a tema susreta bila je „Glazba i župna zajednica – iskustvo i izazovi u župnoj katehezi i pastoralu“.

U Stonu održana korizmena duhovna obnova crkvenih zborova

Korizmena duhovna obnova za članove crkvenih zborova upriličena je u subotu 11. ožujka u župnoj crkvi sv. Vlaha u Stonu. Voditelj duhovne obnove bio je župnik Župe sv. Vlaha u Slanom fra Stipan Klarić, a euharistijsko slavlje predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović.

Adventska duhovna obnova za voditelje i članove crkvenih zborova

U organizaciji Nadbiskupijskog pastoralnog instituta i Hrvatskog društva crkvenih glazbenika u prostorima Instituta u subotu 3. prosinca održana je adventska duhovna obnova za voditelje i članove crkvenih zborova, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Poziv na III. Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova

Treći Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova bit će održan od 16. do 18. rujna 2022. na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu, a na sudjelovanje su pozvani svi koji se bave vođenjem crkvenih zborova ili koji na bilo koji drugi način sudjeluju u kreiranju liturgijskih slavlja, objavila je Franjevačka provincija Svetoga Križa – Bosne Srebrene, prenosi Katolička tiskovna agencija.

Održan susret crkvenih zborova Baranjskog dekanata

Susret crkvenih zborova Baranjskog dekanata održan je u subotu 30. travnja uoči blagdana svetog Josipa Radnika, u crkvi Svetog Martina biskupa u Belom Manastiru u organizaciji mjesnog Centra za mlade.

1 2