Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cvjetnica

Vladika Stipić na Cvjetnicu služio liturgiju u Vukovaru

Na Nedjelju Svečanog ulaska Gospodnjega u Jeruzalem - Cvjetnicu, 24. ožujka križevački vladika Milan Stipić služio je blagdansku arhijerejsku liturgiju u Grkokatoličkoj župnoj crkvi Krista Kralja u Vukovaru, zajedno s o. Olegom Zakaljukom, vukovarskim grkokatoličkim župnikom.

Proslava Cvjetnice u splitskoj prvostolnici sv. Dujma

Na Nedjelju Muke Gospodnje - Cvjetnicu 24. ožujka splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić predvodio je svečanu euharistijsko slavlje u splitskoj katedrali sv. Dujma, izvijestila je Splitska nadbiskupija.

Slavlje Cvjetnice u Senju

Misu na Cvjetnicu - Nedjelje Muke Gospodnje 24. ožujka u senjskoj katedrali Uznesenja BDM predvodio je dijecezanski upravitelj mons. dr. Richard Pavlić. Misi je prethodio blagoslov maslinovih grančica na Trgu Cilnica, nakon kojeg je mnoštvo vjernika, pjevajući prigodne pjesme prošlo gradskim ulicama do senjske katedrale gdje je na misi pjevana Muka po Marku, izvijestila je Gospićko-senjska biskupija.

Slavlje Cvjetnice u Požegi

Na Nedjelju Muke Gospodnje – Cvjetnicu 24. ožujka 2024. apostolski upravitelj Požeške biskupije mons. Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i Župe sv. Terezije te drugim vjernicima grada Požege predvodio je procesiju ulaska Gospodnjega u Jeruzalem i euharistijsko slavlje u katedrali, izvijestila je Požeška biskupija.

1 2 3 18