Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cvjetnica

Cvjetnica u Srijemskoj Mitrovici

U katedrali Svetog Dimitrija, đakona i mučenika u Srijemskoj Mitrovici svečanim euharistijskim slavljem 10. travnja proslavljena je Nedjelja Muke Gospodnje – Cvjetnica.

VIDEO Cvjetnica u Kući susreta Tabor

Voditelj Kuće susreta Tabor u Samoboru fra Ivan Matić predvodio je svečanu procesiju i koncelebrirano misno slavlje na Nedjelju Muke Gospodnje, Cvjetnicu, 10. travnja.

Cvjetnica u Zaboku

Cvjetnica – Nedjelja Muke Gospodnje proslavljena je 10. travnja u Župi sv. Jelene Križarice u Zaboku na tri euharistijska slavlja uz koja su blagoslovljene maslinove grančice.

Cvjetnica na Trnjanskoj Savici

Nakon dvije pandemijske godine bez tradicionalne procesije za Cvjetnicu, Župa bl. Alojzija Stepinca na Trnjanskoj Savici ove je godine, 10. travnja, svečano proslavila Cvjetnicu - Nedjelju Muke Gospodnje.

Biskup Milovan na Cvjetnicu u Puli

Na Nedjelju Muke Gospodnje, 10. travnja blagoslov maslinovih grančica, procesiju i misno slavlje u pulskoj katedrali predvodio je umirovljeni porečki i pulski biskup Ivan Milovan.

U Vukšiću proslavljena Cvjetnica

Spomen na Gospodinov mesijanski ulazak u Jeruzalem na Cvjetnicu ili Nedjelja Muke Gospodnje u Župi sv. Mihovila Lišane proslavljen je 10. travnja misnim slavljem koje je ispred župne crkve predvodio župnik fra Božo Mandarić, blagoslovivši maslinove grančice.

Cvjetnica u porečkoj katedrali

Na Nedjelju Muke Gospodnje, 10. travnja, blagoslov maslinovih grančica, procesiju i misno slavlje u Eufrazijevoj bazilici predvodio je apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije dr. Dražen Kutleša, splitsko-makarski nadbiskup koadjutor.

Ekumensko slavlje na Čiovu

Na svetoj liturgiji na Cvjetnu nedjelju, 10. travnja, u crkvi Sv. Karla Boromejskog u Okrugu Gornjem na otoku Čiovu okupili su se zajedno grkokatolički, pravoslavni te rimokatolički vjernici iz Hrvatske i Ukrajine.

1 2 3 11