Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecka-metropolija

Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja Đakovačko-osječke metropolije

Vjeroučitelji osnovnih i srednjih škola na području cijele Đakovačko-osječke metropolije sudjelovali su na drugom županijskom stručnom vijeću u online okruženju od 22. do 24. veljače, uz moderiranje svih voditelja vijeća, izvijestio je Katehetski ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Skupština biskupâ Đakovačko-osječke crkvene pokrajine

Biskupi Đakovačko-osječke crkvene pokrajine okupili su se u Nadbiskupskom domu u Đakovu u petak 3. prosinca na svojoj 53. skupštini, na kojoj su uz nadbiskupa metropolita Đuru Hranića sudjelovali požeški biskup Antun Škvorčević, srijemski biskup Đuro Gašparović, srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina, đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić te umirovljeni đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Marin Srakić.

Stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke metropolije

U suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje Podružnice Osijek i katehetskih ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Požeške biskupije 3. studenoga održan je stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke metropolije. Skup na temu „Izazovi dokumentiranja praćenja, vrednovanja i ocjenjivanja“ održan je u online okruženju, a sudjelovalo je preko 390 vjeroučitelja.

1 2