Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecka-nadbiskupija

18. križni put mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije

Pod geslom „S Marijom za križem“ u subotu, 16. ožujka održan je 18. križni put za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije na relaciji dugoj oko 13 km od Nijemaca do svetišta Gospe Lučićke u Lipovcu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održan korizmeni biblijski susret u Županji

U organizaciji Ureda za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, u utorak 20. veljače 2024. u Župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji održana je korizmena biblijska duhovna obnova.

Održan seminar za crkvene glazbene suradnike

Formativni seminar za crkvene glazbenike Đakovačko-osječke nadbiskupije održan je u subotu, 17. veljače na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu u organizaciji nadbiskupijskog Ureda za crkvenu glazbu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održane edukacije za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije

Dvije edukacije Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba pod nazivom „Edukacije za svećenike i redovnike o prevenciji i zaštiti maloljetnika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji. II. edukacija“ održane su u ponedjeljak, 12. veljače 2024. u Đakovu i Valpovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Mons. Hranić blagoslovio nadbiskupijske vinograde i mlado vino

Blagoslov vinograda i mladoga vina održan je u ponedjeljak, 22. siječnja 2024. u vinogradima Đakovačko-osječke nadbiskupije u Trnavi, a predvodio ga je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Okrugli stol o smislu Biblije: „Biblija je instrument koji stvara zajedništvo“

Uoči Nedjelje Riječi Božje, Molitvene osmine za jedinstvo kršćana te u ozračju 35. obljetnice Dana dijaloga između Židova i katolika, u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u srijedu, 17. siječnja održan je okrugli stol „O smislu Biblije“ na kojemu su o važnosti Svetoga pisma razgovarali predstavnici židovske i kršćanskih vjeroispovijesti.

Osmi molitveni susret unutar četvrtog ciklusa "Lectio divina"

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II." u Osijeku, 11. siječnja održan je osmi molitveno-biblijski susret unutar novoga, četvrtoga ciklusa Lectio divina u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3 20