Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecka-nadbiskupija

„Alkoholizam naš svagdašnji“

Proljetni „Obiteljski četvrtak“ održan 28. travnja u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, bavio se temom ovisnosti o alkoholu i njegovom utjecaju na pojedinca i obitelj.

Đakovo: Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba

Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba održan je u subotu uoči Bijele nedjelje, a ove godine na blagdan sv. Jurja, 23. travnja u Đakovu u organizaciji Nadbiskupijskog povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održan križni put za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije

Pod geslom „Bij dobar boj vjere“ (1 Tim 6, 12) u subotu 2. travnja 2022. održan je 16. Nadbiskupijski križni put za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije na relaciji dugoj oko 18 km – od Svetišta Žalosne Gospe u Dragotinu do Centra za duhovne obnove na Ovčari, u kojemu je sudjelovalo oko 1300 mladih.

Proslava svetkovine sv. Josipa u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Svetkovina sv. Josipa, zaručnika Blažene Djevice Marije, tradicionalno se svečano proslavlja diljem Đakovačko-osječke nadbiskupije. U nastavku donosimo izvješća iz Karmela sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj i Župe sv. Josipa u Vuki, gdje je misna slavlja predvodio srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina te iz osječke župe sv. Josipa radnika, kao i iz Starog Slatinika, filijale Župe Sibinj.

U Velikoj održane duhovne vježbe za svećenike

Sedamnaestorica svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije sudjelovala su od 14. do 18. ožujka u duhovnim vježbama u Domu sv. Augustina u Velikoj u Požeškoj biskupiji, koje je vodio vlč. Davor Vuković, profesor na KBF-u u Đakovu.

1 2 3 11