Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecka-nadbiskupija

Preminuo vlč. Željko Zuanović

Župnik u Marijancima i upravitelj župe u Radikovcima Željko Zuanović iznenada je preminuo u utorak, 14. ožujka u 61. godini života i 31. svećeništva.

Hodočašće svećenika u Sjevernu Makedoniju i Grčku

Tridesetorica svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije i Srijemske biskupije, zajedno s đakovačko-osječkim nadbiskupom i metropolitom Đurom Hranićem te srijemskim biskupom koadjutorom Fabijanom Svalinom hodočastili su od nedjelje 5. do subote 11. ožujka u Sjevernu Makedoniju i Grčku.

Završeni supervizijski susreti vjeroučitelja u Osijeku

Savjetnica u Uredu Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi, univ. spec. act. soc. Ivanka Petrović već niz godina vodi superviziju s manjom grupom vjeroučitelja. Prvi put supervizijski susreti održani su u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji u Nadbiskupskom vikarijata u Osijeku.

Bogojavljenski navještaj Vazma za 2023.

Svećenik na specijalizaciji crkvene glazbe vlč. Bruno Diklić, u suradnji s pomoćnim đakovačko-osječkim biskupom Ivanom Ćurićem, i ove je godine kao pomoć svećenicima i đakonima pripremio predložak s notama za pjevanje Bogojavljenskoga navještaja Vazma, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Započela temeljna formacija „Mladi za mlade“ u Đakovu

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije s povjerenikom vlč. Mariom Žigmanom organizirao je u subotu 26. studenoga prvi vikend susret formativnog seminara „Mladi za mlade“ koji je održan u Sinodskoj dvorani Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Novi broj Diacovensije

Objavljen je treći broj znanstvenoga časopisa Diacovensia – Teološki prilozi u 2022. godini

1 2 3 16