Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecki-nadbiskup-duro-hranic

Osijek: Proslavljena Blažena Djevica Marija od Čudotvorne medaljice

Svetkovina Blažene Djevice Marije od Čudotvorne medaljice svečano je proslavljena u subotu 26. studenoga u Osijeku u samostanskoj kapeli Družbe Marijinih sestara čudotvorne medaljice Hrvatske provincije Marijinih sestara sa sjedištem u Osijeku. Misno slavlje predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Pozdravni govor mons. Hranića na Katehetskoj ljetnoj školi u Splitu

Na početku Katehetske ljetne škole za vjeroučitelje osnovnih škola u ponedjeljak 29. kolovoza 2022. u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je pozdravnu riječ koju prenosimo u cijelosti.

Vinkovci: Uvođenje u službu Florijana Kveteka, novoga župnika Župe sv. Euzebija i Poliona

Liturgijski obred uvođenja u službu Florijana Kveteka, novoga župnika Župe sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima upriličen je zajedno s euharistijskim slavljem u nedjelju 28. kolovoza u istoimenoj crkvi. Uvođenju je i cjelokupnom slavlju predsjedao đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić. Suslavili su novi domaći župni vikar Dominik Nedeljković, dekan Vinkovačkoga dekanata preč. Ante Šiško i tajnik Nadbiskupskog ordinarijata Domagoj Lacković.

1 2 3 14