Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecki-nadbiskup-duro-hranic

Čestitka mons. Hranića novoimenovanom zagrebačkom nadbiskupu koadjutoru Kutleši

Đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić, zajedno s nadbiskupom u miru Marinom Srakićem i pomoćnim biskupom Ivanom Ćurićem uputio je uime Đakovačko-osječke nadbiskupije čestitku novomu zagrebačkom nadbiskupu koadjutoru Draženu Kutleši, dosadašnjem splitsko-makarskom nadbiskupu metropolitu koju prenosimo u cijelosti.

Pomoć stradalima u Turskoj i Siriji – okružnica nadbiskupa Đure Hranića

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je 9. veljače 2023. svim svećenicima, ustanovama posvećenoga života i svim vjernicima Đakovačko-osječke nadbiskupije okružnicu kojom potiče na pomoć stradalima u potresu u Turskoj i Siriji. Okružnicu nadbiskupa Hranića donosimo u cijelosti.

Svetkovina Bogojavljenja proslavljena u Osijeku

Središnje svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu Bogojavljenja predvodio je u petak 6. siječnja u osječkoj konkatedrali svetih Petra i Pavla, apostola, đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić.

Osijek: Proslavljena Blažena Djevica Marija od Čudotvorne medaljice

Svetkovina Blažene Djevice Marije od Čudotvorne medaljice svečano je proslavljena u subotu 26. studenoga u Osijeku u samostanskoj kapeli Družbe Marijinih sestara čudotvorne medaljice Hrvatske provincije Marijinih sestara sa sjedištem u Osijeku. Misno slavlje predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

1 2 3 14