Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dakovacko-osjecki-nadbiskup

Duhovsko bdjenje mladih u osječkoj konkatedrali

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije pod vodstvom povjerenika vlč. Marija Žigmana organizirao je u subotu 27. svibnja 2023. u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla Duhovsko bdjenje mladih kao uvod i pripremu za svetkovinu Pedesetnice.

Smotra vjeronaučnog stvaralaštva „Vjedra“ 2023.

Smotra vjeronaučnog stvaralaštva „Vjedra“ održala se 16. i 17. svibnja 2023. u Nadbiskupskom Vikarijatu u Osijeku te je okupila oko 400 učenica i učenika iz 29 osnovnih i 9 srednjih škola s područja Đakovačko-osječke nadbiskupije, kao i korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark, Centra za autizam iz Osijeka i OŠ „Milan Amruš“ iz Slavonskog Broda.

U Đakovu predstavljena knjiga „Dušo, sad pođi sa mnom“

Knjiga tradicijskih nabožnih pripovjednih pjesama i molitava iz Slavonije i Srijema „Dušo, sad pođi sa mnom“ autorice mr. sc. Miroslave Hadžihusejnović Valašek predstavljena je u utorak 16. svibnja 2023. u Spomen-muzeju biskupa J. J. Strossmayera u Đakovu.

Mons. Dražen Kutleša preuzeo službu zagrebačkog nadbiskupa

Mons. Dražen Kutleša preuzeo je službu zagrebačkoga nadbiskupa tijekom euharistijskog slavlja u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u subotu 29. travnja, na blagdan sv. Katarine Sijenske, crkvene naučiteljice i suzaštitnice Europe.

Formacijski susret mladih svećenika u Đakovu

Formacijski susret dijecezanskih svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije do deset godina svećeništva održan je u ponedjeljak, 24. travnja u Bogoslovnom sjemeništu u Đakovu, izvještava Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2 3 10