Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-sjecanja-na-zrtvu-vukovara-i-skabrnje

Sjemeništarci sudjelovali u obilježavanju 31. obljetnice stradanja Vukovara i Škabrnje

U prigodi obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 1991.“, a s ciljem da se taj spomen održi živim u čitavoj Domovini, kao i proteklih godina, odgojitelji i sjemeništarci Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu pridružili su se prigodnim programima od 14. do 18. studenoga desecima tisuća onih koji su odali pijetet svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, a napose stradalima u gradovima herojima.

U Mađarskoj obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Pripadnici Oružanih snaga Republike Hrvatske u NATO Zapovjedništvu multinacionalne divizije – centar (HQ MND-C) obilježili su u petak 18. studenog u Mađarskoj Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 1991., izvijestilo je Ministarstvo obrane RH.

HKS obilježio Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata

Studenti i djelatnici Hrvatskog katoličkog sveučilišta obilježili su Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata u srijedu 16. studenoga u Zagrebu i petak 18. studenoga u Vukovaru.

Homilija biskupa Križića na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Homilija gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića na misi koju je predslavio na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u petak 18. studenoga 2022., na vukovarskom Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata.

U Rijeci obilježen Dan sjećanja na Vukovar

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u Rijeci je obilježen dan ranije nego u Vukovaru, 17. studenog mimohodom građana i branitelja koji je počeo paljenjem svijeća ispred Vukovarskog murala u istoimenoj riječkoj ulici te završen na Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Sjećanje na žrtvu grada Vukovara u Punitovcima

Punitovačka Župa svetog Ladislava, kralja, započela je s programom sjećanja na žrtvu grada Vukovara u četvrtak 17. studenoga euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik Ivica Zrno.

1 2 3 8