Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-sjecanja-na-zrtvu-vukovara-i-skabrnje

Sjećanje na žrtvu Vukovara i Škabrnje u HKM-u Köln

Hrvatska katolička misija u Kölnu obilježila je 19. studenoga 2023. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje misnim slavljem, recitalima, domoljubnim pjesmama i poezijom.

Molitvena obljetnica za sve žrtve Domovinskog rata u župi Malešnica–Oranice

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u subotu 18. studenoga 2023., u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije – Malešnica–Oranice, slavljena je misa i održan prigodan program, objavljeno je na župnoj mrežnoj stranici.

Šalatski sjemeništarci i odgojitelji hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju

Sjemeništarci i odgojitelji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu su od petka 17. do nedjelje 19. studenoga 2023. hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju, te se uključili u obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara koje je Đakovačko-osječka nadbiskupija 24. godinu zaredom organizirala u okviru Nadbiskupijskog spomen-hodočašća u Vukovar 18. studenoga.

Misa zadušnica uz 32. obljetnicu stradanja Vukovara u mađarskom Stolnom Biogradu

Hrvatska narodna samouprava grada Stolnog Biograda (Székesfehérvár) u suradnji sa Zapovjedništvom multinacionalne divizije srednje Europe pozvala je sve željne sjećanja na misu zadušnicu povodom 32. obljetnice pada Vukovara. Koncelebrirano misno slavlje predvodio je 18. studenog vojni kapelan Ivan Blaževac uz biskupa Stolnog Biograda Antala Spányija, objavljeno je na mrežnoj stranici te mađarske biskupije.

Kaštel Kambelovac za Vukovar

Župa Kaštel Kambelovac i ove godine je 18. studenoga obilježila Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje.

1 2 3 9